IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Beauty вдъхновение: Колиетата с перли се завръщат

21 февруари 2020 14 30

Тази пролет класическото бижу ще е актуално

Istockphoto

Аксесоарите с перли станаха тотален хит през 2019-а. В края на годината фибите, шнолите, ластиците и диадемите с красивите топченца бяха навсякъде и до момента са сред едни от най-търсените из магазините. Сега, след Седмицата на модата в Ню Йорк и наградите BRIT, може да кажем, че едно класическо бижу отново ще е актуално – колие с перли.

Почти всяка жена на определена възраст има в колекцията си по една огърлица или обеци с перли. Ако се разровите из кутиите на вашите майки и баби, ще откриете, че те също притежават такива.

До момента се смяташе, че бижутата с перли се носят на официални приеми и въобще – на специални поводи. Те не са за всеки ден или парти с приятелки, но тази пролет ще погледнем на тях по друг начин. Според най-новите тенденции, огърлиците от естествени и изкуствени перли ще отиват и на дрехи в уличен стил.

Тенденции в аксесоарите – фиби с нежни перлени нюанси

И докато звезди от миналото като Одри Хепбърн и Грейс Кели носят на врата си истински перли, които струват цяло състояние, в края на зимата и началото на пролетта ние може да си купим съвсем обикновени имитации. Важното е да се доближават до блестящите бели топченца. 

Луси Бойнтън – когато френският шик срещне младия Холивуд

Наскоро бившият член на групата One Direction – Хари Стайлс, се появи на червения килим на наградите BRIT с лилав пуловер, риза с дантелена яка и перлено колие. По-късно моделът Джиджи Хадид бе забелязана да се разхожда с подобен аксесоар – колие с два реда перли по врата, облечена съвсем кежуал. 

Ако харесвате перлите, освен различните варианти на перлени колиета, може да си купите обеци, шнолки за коса, дамска чанта, брошки, дори чорапи със същите топченца. 

Диадеми с перли – отново на мода

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари