IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 аксесоара, които ще променят летния ви стил

24 юни 2020 10 50

Когато дрехите са малко, трябва да мислим за друг начин да подобрим визията

Снимка: Pexels

Има редица причини, поради които обичаме лятото – плажовете, витамин D, случайните срещи с непознати и дългите, прохладни нощи. Но едно от най-любимите ни неща е промяната в модата. Вече гардеробът ни се състои от тениски, къси панталони и рокли, което добавя добро настроение през топлите дни.

Понякога обаче ни се струва доста трудно да създадем добра визия, която да е интересна както на нас, така и на околните. Точно тук идват бижутата, които имат способността да трансформират дори и най-скучния тоалет в нещо запомнящо се. Много от модните икони знаят много добре силата на аксесоарите и често ги използват в летните си визии.

Ако и вие се чудите как да отидете утре на работа, добре е да имате предвид някои от задължителните аксесоари, които ще ви бъдат полезни. Най-вероятно вече имате част от тях в гардероба си, така че единственото, което трябва да направите, е да ги намерите и да ги извадите на показ.

Обеци

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama) on

Чудите се как да завършите визията си? Големите обеци са чудесен вариант за това. Рядко ще сбъркате с тях, защото те отиват на всякакъв вид тоалет. Мишел Обама често залага на тях и спокойно можем да кажем, че досега не е грешала в избора си. Независимо дали са с малък или голям размер, тези аксесоари правят ежедневния ви облик да изглежда още по-фантастично. 

Кръгло колие

Този аксесоар винаги е на мода през всеки сезон. Може да го съчетаете с гащеризон или огромен суитшърт. Стои добре и върху тениска, придавайки малко по-различен стил. Кръглото колие веднага привлича погледите, превръщайки ви в център на внимание, независимо дали сте на среща с приятели или на работа в офиса.

Дълго колие

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Spice of Life (@thespiceoflife.nl) on

Ако пък не искате да изглеждате сякаш имате верижка около врата си, тогава дългата версия на колиетата е за вас. Понякога тоалетът ви се нуждае от нещо малко, което не е прекалено екстремно, но в същото време е извън рамките на нормалното и скучното облекло. 

Един от трендовете през последните години е наслояването на деликатни колиета с различна дължина. Все пак, може да изберете и само едно, по-голямо, което ще привлече вниманието на околните.

Метален чокър

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leigh West ? | Music ? (@leighwestmusic) on

Бяла тениска, лятна рокля или костюм, този аксесоар е подходящ за всеки тоалет. Той ще гарантира, че визията ви ще впечатлява не само колегите в офиса, но и всеки, който ви срещне. Освен че е неочаквана комбинация, металният чокър ще придаде на нещата и футуристично усещане. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари