IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Роклите, които са задължителни за лятото

12 юни 2020 14 30

Петте модела, които трябва да имате в гардероба си

Снимка: Pexels

Със сигурност плановете ви за лятото са претърпели сериозни промени. Пандемията от коронавирус се намеси в живота ни и дълго време ще усещаме последиците от нея. Възможно е тази година някои от нас да пропуснат морето, но едно нещо все още си е същото. Горещината ще дойде, температурите ще станат почти непоносимо високи, а гардеробът ни ще бъде пълен с по-леки дрехи. 

Въпреки че купуването на къси панталонки и тениски никога не е лоша идея, много от дамите залагат на летните рокли, които им придават елегантност и в същото време осигуряват нужната свобода. Те са подходящи за всякакъв повод – фирмено парти, излизане с приятели или романтична среща. Комбинират се със сандали и маратонки. 

Тази година най-добрите дизайни на рокли са леко носталгични, напомнящи ни за 90-те и 80-те години. Въпреки това, без значение в кое десетилетие ни връщат, тези стилове ще привлекат вниманието на всеки и ще ви превърнат в тема номер 1 на всяко събитие. За следващите месеци се запасете с ярки цветове, щампи и меки тъкани.

Ръбести

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heart & Soul Thrift (@heartandsoulthrift) on

Спомняте ли си ръбестите ризи и рокли, които бяха голям хит през 90-те, обикновено комбинирани с пластмасов чокър? Е, всичко това се връща и това лято, но този път има много повече разнообразие, отколкото в миналото. Този стил е чудесен за градинско парти, вечери в ресторанта или пък при завръщане в офиса. 

Комбинирайте тази рокля с високи или ниски сандали, а дори може да обуете и любимите си маратонки. 

Райета

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⭐Bohemian collection⭐ (@boho.life.style) on

Райетата са част от гардероба ни целогодишно, но има нещо в летните месеци, когато искаме да носим този стил всеки ден. Вместо да заложите на вертикалните модели, тази година опитайте нещо по-различно и заложете на диагоналните. Също така, може да пробвате нещо, което стига чак до врата ви и се увива около него като поло. 

Изрязани

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 2 B Seen Formal Wear (@2_bseen) on

Със сигурност през лятото ще има и дни, в които температурите няма да бъдат високи. Точно тогава ще ни трябва подходяща рокля, с която да изглеждаме елегантно и да не ни бъде студено. Тук се появяват изрязаните модели, които ще ни осигурят комфорт и в същото време са леки. Тези рокли обикновено са и по-стилни, така че са страхотна идея за романтични срещи или специални поводи.

Големи ръкави

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by issimavintage (@issimavintage) on

Тези рокли бяха доста популярни миналото лято, но тенденцията продължава и тази година. Това е страхотен модел, който трябва да търсите при всяко пазаруване, защото по този начин ще добавите елемент на забавление към гардероба си.

Цветни

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by O'LA VOGA (@olavogaa) on

Ако стилът ви се окаже по-скромен и не сте съвсем готови за крещящи модели или гигантски ръкави, все още има решение за вас – ярките цветове. Можете да заложите на дантела или памучен плат, но заменете типичния си неутрален избор с жълто, розово или зелено. По този начин ще изпъкнете сред тълпата. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари