IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бански 2020: Изборът на Дженифър Гарнър

2 август 2020 13 30

Актрисата заложи на модел за 95 долара

Снимка: БГНЕС

Има няколко стила на бански костюми, които просто са подходящи за всички. Като започнем от класическите черни цели модели, които съществуват повече от 70 години и са носени от Мерилин Монро, принцеса Даяна и Сара Джесика Паркър и стигнем до версиите с колани, които също са хит този сезон. 

Днес обаче ще говорим за избора на Дженифър Гарнър, която успя да вкара малко разнообразие в тазгодишните тенденции. Актрисата се появи на плажа и много лесно можеше да бъде сбъркана с персонаж от иконичния сериал „Спасители на плажа“. Тя показа своя цветен цял бански, който с един блестящ моден трик се превръща едновременно в стилен и удобен избор.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Celebritys (@hotcelebrityhunterr) on

Марката е Summersalt, която се превърна в любима на множество звезди. Известна е с това, че предлага дизайнерски бански костюми на нормални цени. Именно затова брандът е предпочитан от Джиджи Хадид, Приянка Чопра и сега от Дженифър Гарнър. Често моделите съдържат поне един уникален детайл, който ги отличава от другите бански.

Гарнър беше заложила на „Ruffle Oasis“, който струва 95 долара. Базирайки се на името си, този бански има очарователни нагънати презрамки, които остават на мястото си независимо дали ви удря силна вълна, или пък към вас идва топката на децата ви. Моделът се предлага в два вида – на точки и в червен цвят.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Celebritys (@hotcelebrityhunterr) on

Банският костюм няма вертикални ивици, но има двуцветен дизайн, който със сигурност ще привлече погледите на плажуващите. Разделянето на цветовете се случва точно на линията на талията, създавайки илюзията, че фигурата е като пясъчен часовник. По-светлият цвят е отгоре, а по-тъмният – отдолу.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари