IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бански 2020: 4 тренда, които да следвате

6 август 2020 08 50

Лурексът е номер едно сред материите този сезон

Pixabay

Лятото продължава! Независимо дали ще си почивате на море или планина, на 90% ще ви трябва чифт бански, с които да съберете малко витамин D и получите мечтания слънчев загар. След като ви представихме избора на много известни личности, днес ще ви предложим няколко актуални модела, сред които може би ще си харесате вашия. 

Дори и да не държите да носите бански по най-новите тенденции, може да заложите на по-удобна материя или пък на любим цвят, с което пак ще бъдете една идея актуални. 

Ето 4 тренда в банските за 2020 г.: 

1. Сутиен без чашки

През 80-те си години банските от две части не са били с обемните подплънки и чашки, които създават усещането за по-голям бюст. Повечето са били ръчно правени или с банел, като платът е прилепвал плътно към гърдите. 

В момента много марки се връщат към тази тенденция, като правят модели, които са без чашки. Освен, че са леки и много по-удобни, те съхнат много по-бързо на слънцето. 

2. Бански от лурекс 

Лурексът е навсякъде - виждаме го в роклите, аксесоарите за коса, обувките. А защо не и да носим бански, направени от синтетичния материал, който има леко белестящ отенък? 

Черни, червени тъмносини, лилави, са моделите от лурекс, които ще видите на плажа това лято. Те може да са цели, както и половинки - с асиметрични или по-изчистени горнища с триъгълни чашки. 

Лурексът запарва кожата, но при някои модели имат нещо като деликатна подплата, която да не дразни. 

3. Набръчкани материи

Едно време имаше горнища тип "лента", които са с набръчкан ефект. Те бяха в изкрящи цветове. Сега е малко по-различно - целите бански са от набръчкана материя, която е доста разтеглива.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от @ethos_collective на

Някои горнища могат да имитират къси топове с ластик, които имат набръчкани леки ръкавки. 

4. Изчистени силуети 

Носили ли сте оформящо бельо? Е, сега моделите, подобни на тези от колекцията на Ким Кардашян, които прикриват несъвършенства като паласки, могат да се носят на плажа. 

Независимо дали става дума за цял или бански в две части, материите са гладки и много тънки. Те са без подплънки, с тънки презрамки или малко по-дебели, както и с долнища с висока талия или силно изрязани. 

При някои модели бански горнищата приличат на спортните сутиени, които много жени обичат да носят заради това, че са изключително удобни. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари