IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин Бийбър вече е дизайнер и на... Crocs

31 октомври 2020 12 00

Изпълнителят разширява модната си марка

Снимка: БГНЕС

Явно през 2020 година няма да имаме нужда от нови тоалети и шикозни рокли. Повечето от нас продължават да работят от вкъщи, а обществените събития се преместиха в онлайн средите. Това, от което имаме нужда, е удобно облекло, подходящо за дивана. Когато ни се наложи да присъстваме на официална среща в Zoom, просто слагаме нещо по-представително нагоре, но под масата отново сме с любимия си клин или анцуг.

Известните личности също изпитаха тежестта на изолацията. За тях не бяха разпънати червените килими, по които да се покажат дизайнерските рокли, бижута и обувки. Вместо това звездите служат за вдъхновение със своите домашни тоалети. И тъй като нямат кой знае колко работа, те се насочват към други професионални сфери.

Вземете Джъстин Бийбър за пример. Въпреки че звездата пуска песни от дома си, той се фокусира и върху разширяването на модната си марка „Drew Bieber“. Досега изпълнителят беше пуснал на пазара домашни чехли, суитшърти, блузи, предпазни маски, спортни долнища и други. Преди няколко дни стана ясно, че Бийбър е направил още една стъпка към завоюването на модния връх. И то в буквалния смисъл.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber Support (@justinbieberssupport) on

Джъстин се похвали, че вече е дизайнер на crocs. Това е нещо средно между чехъл и сандал, което се превърна в истински хит през последните няколко години. Отпред обувката е затворена като чехъл, но отзад се забелязва и верижка, която напомня много за мъжките сандали. Бийбър публикува видео в Instagram, с което официално обяви новия си продукт в модната линия.

„Нося crocs откакто се помня и най-накрая имам свой дизайн“, пише звездата. Моделът е в жълт цвят, който е основен за цялата модна марка. Във видеото Бийбър държи нож над обувката и пита своите фенове дали това е истинско, или е торта. Оказва се, че е сладкиш, но изпълнителят уверява, че наистина продава crocs на официалния си сайт. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

10/13 #JBxCrocs @crocs

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

И докато някои смятат, че този модел обувки са строго за дома, много от модните марки ги представиха като опция за излизане.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber Support (@justinbieberssupport) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари