IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тяло на седмицата: Селена Гомес по бански

15 октомври 2020 14 30

Изпълнителката представя новите модели на своя приятелка

Снимка: БГНЕС

Есента може и да е тук, но Селена Гомес продължава да пази летния дух в себе си и да го споделя с последователите си в социалните мрежи. Изпълнителката се появи в профила на бански костюми „La'Mariette“, в който показа новите модели. 

Тя позира по тюркоазено горнище, което веднага ще ви напомни за спокойствието на морето и ще ви накара да мечтаете за другото лято. Допълва го със синьо долнище с флорални мотиви. С четири бели цветчета в косите, Селена изглежда като целуната от слънцето и готова да посрещне топлите месеци. Тя, както и ние, ще трябва да почакаме, защото все още не сме преминали през зимата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LA’MARIETTE (@lamariette) on

Гомес има специална връзка с „La'Mariette“, тъй като марката е основана от Тереса Мингус, която беше асистентка и е близка приятелка на изпълнителката. Това обаче не е първият път, в който Селена промотира бранда. Преди няколко седмици тя се появи в цял бански, с който гордо показа белега от бъбречната трансплантация. Действието ѝ предизвика буря от овации, в която се включи дори и принцеса Юджийн.

Моделът, носен от Селена, струва 100 долара и се предлага в различни вариации. Може да си го поръчате с долнище с ниска или висока талия, както и да направите избор в модела на чашките.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LA’MARIETTE (@lamariette) on

Мингус, която е и авторка на снимката, разкри подробности за процеса на снимане. Тя споделя, че се чувства изключително щастлива, че една от най-близките ѝ приятелки промотира марката. „Беше изключително забавно. Направих 10 снимки и само тази ми хареса. Мисля, че наистина показва красотата на Селена“, казва Тереса. 

Що се отнася до снимката на която Селена показва белега си, Мингус признава, че самата изпълнителка е поискала да бъде снимана по този начин. Фотосесията продължила цял ден, но преминала гладко, а след нея изпълнителката дълго гледала резултата. Пътуването, което Селена и Тереса предприемат до Нюпорт Бийч, вдъхновило и името на колекцията – „Еднодневна екскурзия“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LA’MARIETTE (@lamariette) on

След снимките двете дами се качват на лодка и прекарват доста време в океана. За Мингус моментът е бил красив и незабравим, което след това е отразено и в новите ѝ модели, с които е облечена Селена. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари