IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Холмс, сериозно, сандали през ноември?

11 ноември 2020 12 30

Актрисата явно не чувства понижаването на температурите

Снимка: БГНЕС

Вече сме ноември, нали? Този въпрос си зададохме веднага, след като видяхме снимки на Кейти Холмс от скорошната ѝ разходка из Ню Йорк. Актрисата беше без гаджето си Емилио Витоло, което вече се случва рядко, но все пак има и такива моменти. Освен че ни изненада със самостоятелното си излизане, Холмс успя да привлече вниманието и с избора си на обувки.

Въпреки падането на температурите, звездата заложи на жълти сандали на токчета, които са по-подходящи за юли, а не за ноември месец. Тоалетът на актрисата включваше изцяло дънкови дрехи, кожена кафява чанта и задължителната предпазна маска, която струва едва 8 долара. Косата на Холмс беше пусната свободно и ѝ придаваше още по-красив вид. Жълтите сандали на Кейти са на марката Bottega Veneta, които струват 1238 долара.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by On The Red Carpet (@ontheredcarpet) on

Излизането на актрисата е след разкриването, че тя застава на корицата на австралийския Vogue. Постижението ѝ беше похвалено и от Емилио Витоло, който сподели снимка в социалните мрежи и написа „Да, скъпа“, допълвайки го с емотиконка на влюбено човече. В интервюто, което засяга карантината, Холмс казва, че се опитва да живее за момента, без да се напряга и иска да се наслади на всеки един миг с дъщеря си.

На страниците на списанието читателите ще могат да научат за детството на Кейти, за 14-годишната ѝ дъщеря Сури и брака ѝ с Том Круз. Актрисата е родена в Толедо и е четвъртото дете на адвоката Мартин и домакинята Катлийн. Семейството се разделя за най-дългия си период тази година заради пандемията от коронавирус.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Holmes ? (@katieholmesfans) on

„Да ги видя всички в Охайо след месеци на видеоразговори, беше като коледна сутрин. Очите на мама светеха по-силно, ръцете на татко бяха по-здрави, а прегръдките ни бяха по-дълги“, казва Холмс пред Vogue. По време на изолацията тя се е занимавала с шиене, рисуване и писане. Освен това актрисата е имала възможност да заздрави връзката си с Емилио Витоло.

Според източници, двамата стават все по-близки и са по-влюбени от всякога. „Когато и да го попитат за нея, той се усмихва и се изчервява. Винаги се смеят, когато са заедно“, допълва близък до двойката. Хубавата новина е, че приятелите и семействата на двамата също харесват избора им и смятат, че те са родени един за друг.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Holmes ? (@katieholmesfans) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари