IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Готова за Коледа: Рийз Уидърспун с перфектната червена рокля

12 декември 2020 16 30

Актрисата разкрива новата си модна колекция за празниците

Снимка: БГНЕС

В САЩ дните до Коледа започват да се отброяват след Деня на благодарността. Тъй като обаче у нас нямаме такъв празник, ние спокойно може да се приготвяме за един от най-красивите празници. Тази година пандемията може да промени малко плановете ни, но Коледа е моментът, в който да забравим за всичко негативно и да се потопим в приятната атмосфера.

Рийз Уидърспун показа новата си празнична колекция от модната линия Draper James. Тя публикува снимка в Instagram, на която широко се усмихва, облечена в перфектната рокля за празниците.

Носителката на „Оскар“ показа червен кариран модел на Draper James, който веднага може да ви донесе коледен дух. Роклята прилича по-скоро на дълга риза, като тази тенденция продължава да набира популярност. Към дрехата Уидърспун добави семпли, но елегантни кръгли златни обеци, а косата ѝ беше свободно пусната върху раменете. Червената рокля беше съчетана и от дънково яке, което е класическа комбинация за коледно парти. Моделът на актрисата струва 136 долара и все още е достъпен.

В началото на пандемията Рийз обяви дарителска кампания, с която искаше да благодари на всички учители, които по най-бързия начин успяха да се справят с онлайн обучението. Тя подари рокли от Draper James на жени, правещи всичко възможно децата в Америка да не изостават с уроците.

Доброто дело обаче беше помрачено от скандал, като марката Draper James дори беше заплашена със съд. След като стана ясно, че само 250 рокли ще бъдат дарени, някои учители се обърнаха срещу компанията и започнаха инициатива в социалните мрежи. Според тях, всичко това е било само добър рекламен трик, с който марката да получи личната информация на учителките. Адвокатите на Draper James отричат.

За да могат да се включат в надпреварата за 250-те безплатни рокли, всяка учителка трябваше да попълни формуляр, в който да удостовери своята идентичност. Госпожите обаче твърдят, че данните, които са били необходими са твърде деликатни и включват снимка на тяхната учителска карта, в кой клас и по кои предмети преподават, както и името на училището и щата, в който работят.

Въпреки частичното недоволство, от марката твърдят, че близо 1 млн. учителки са подали заявление за безплатните рокли. Количеството, което се раздава, е било посочено в рекламните кампании. За дамите, които не са се сдобили с рокля, е било предвидено 30% намаление от колекциите на Draper James.

Рийз Уидърспун пък получи подкрепа от други учителки и жени в социалните мрежи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари