IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хайди Клум е готова да види дъщеря си като модел

4 декември 2020 15 00

„Вече е достатъчно голяма“, коментира тя

БГНЕС

Хайди Клум е готова да види дъщеря си Лени на модния подиум. Супермоделът разкри пред телевизионното шоу „People“, че 16-годишното момиче се интересува от нейната работа и тя няма нищо против да тръгне по стъпките ѝ.

„Вече е достатъчно голяма“, казва русокосата красавица, която често взима момичето на снимки. Така то свиква със снимачната площадка от много малко.

47-годишната Клум обяснява, че Лени не само я придружава по време на нейните ангажименти, но и следи внимателно какво прави и направо „попива“. „Мисля, че е много интересно за нея“, казва още тя.

„Когато си на тази възраст, все още се опитваш да разбереш кой си, какъв искаш да бъдеш... Тя наистина иска да прави това, което правя аз“, обяснява още тя.

Според звездата, момичето е имало доста предложения за снимки, но досега тя е искала да запази това поверително и смятала, че е още рано да работи като модел.

„Винаги съм смятала, че е твърде млада. Винаги съм държала децата далеч от общественото пространство. Но тя кара кола сега, тя е на 16...“, казва Клум за дъщеря си и уточнява, че вече не може да я спира, ако иска да се развива в тази сфера.

По думите на Хайди Клум, тя би подкрепила Лени във всяко едно начинание. След близо 20 години като модел, тя знае колко е натоварваща работата ѝ и желае дъщеря ѝ да знае, че няма да ѝ е лесно, защото постоянно ще пътува и ще е ангажирана на различни места.

Супермоделът посочва, че има профили в социалните мрежи, но държи децата ѝ да не влизат често там, а да живеят в реалния свят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари