IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чанти 2021 – 4 тенденции, които да следвате през зимата

17 януари 2021 13 30

Миниатюрните през рамото тепърва ще се носят

IStockphoto

„Какво да приветствам новата година?! Тя е същата като старата. Продължаваме да сме с маски, почти не излизаме, не може да ходим на шопинг, нито да си носим любимите неща в гардероба“. Сигурно сте виждали подобни реплики в социалните мрежи по повод настъпването на 2021 г. Въпреки ограниченията и невъзможността да общуват както преди, много от нас продължават да си купуват дрехи, обувки и аксесоари. Все пак животът продължава – с коронавирус или без, като всички ние се надяваме скоро да се върнем към нормалното си ежедневие.

Ако сте от онези, които се интересуват от най-новите тенденции и обожават да пазаруват, това че нямате активен социален живот през последните месеци, не ви пречи да търсите нови находки. Освен това можете да се гримирате у дома си и да си правите прическа от време на време, за да се разнообразите и да не губите тренинг. Няма нищо лошо и в това да се интересувате как се промени модната индустрия и какво ще се носи през този сезон. Да вземем например чантите. В един момент спортният стил стана номер едно за голяма част от населението по време на изолация. Това наложи и изместването на някои по-официални модели с по-миниатюрни – през рамото или раници. Но докога ще продължи това?

Ако тръпнете да дойде времето, в което свободно ще обикаляте из магазините, за да си изберете перфектната дамска чанта, то трябва да сте подготвени. Затова бързаме да ви представим четири тенденции, които ще властват в моделите до края на тази зима:

#1. В неутрални цветове

Неутралните нюанси на кафявото са истински хит. Още в началото на есента и в края на 2020 г. стана ясно, че шоколадовокафявото и карамелът ще властват както при дрехите, така и при обувките. Вече виждаме тези тонове и в прическите за 2021-а.

Съвсем естествено е най-актуалните зимни чанти да са тези от естествена кожа или имитация на такава в многообразната палитра на кафявото. Те са в по-малък размер, като никога няма да останат незабелязани в ръката или на рамото ви.

#2. В по-смели нюанси

Ако мразите да се обличате в дрехи в черно, сиво и кафяво, то следващата тенденция е за вас. Дори и да сте с по-изчистено облекло, акцентът във визията ви може да е една симпатична чанта в по-смел цвят. Например в тревистозелено, тюркоазено или яркорозово.

Тези модели чанти могат да се носят през зимата и да придадат по-свеж външен вид. Освен това стават за използване през пролетта и лятото, когато цветовата гама в гардероба ни се раздвижва.

#3. Миниатюрни с верижки/кожени дръжки

През лятото много жени носят по-малки по размер чанти, които са истинско бижу. Те отиват на летните им визии, но освен едно червило и мобилен телефон, понякога е трудно да поберат нещо друго. Повечето са за носене в ръка или с дръжка през рамото. Тази зима въпросната тенденция претърпява трансформация – моделите стават още по-малки, сякаш са направени за куклата Барби.

Много звезди като Кайли Дженър, Дуа Липа, Бела Хадид, Карди Би и други вече вдъхновиха феновете си за нови покупки, позирайки с такива микроскопични чанти на известни марки. Дори и да не са от най-практичните, те ще са доста търсени до края на зимата. С малки сребристи или златисти верижки, катарами или кожени дръжки, наподобяващи кутии за цигари, те ще се търсят за онези излизания, в които освен малко пари и телефон, не се нуждаете от нищо друго.

#4. Свръхголеми за едно рамо

Някои други предпочитат кожените или спортни чанти тип торба. В тях могат да си сложат както ключове, портмонето и козметичния несесер, така и шише с вода, шал, шапка, ръкавици, а понякога и някои покупки от магазина. Те са мултифункционални, за заети жени. Е, този сезон моделите ще са една идея по-огромни, повечето без органайзъри и по-стабилно затваряне с цип. За сметка на това ще имат здрави дръжки.

Някои модели приличат на пазарските чанти, които предлагат в големите вериги магазини. Други пък са в по-делови стил, като стоят изпънати и имат по-къси дръжки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари