IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мария Шарапова с дизайнерски годежен пръстен за 400 хиляди долара

19 януари 2021 14 50

Бижуто на тенисистката е за завиждане

Снимка: БГНЕС

Мария Шарапова се сгоди за приятеля си Александър Гилкс на 17 декември 2020 година.

Тенисистката се похвали с годежен пръстен в социалните мрежи и сега е време да разберем малко повече за бижуто. То е дело на Jessica McCormack и е специално направено за Шарапова. Съдържа пет карата, които обгръщат централния диамант, като цената му стига до 400 хиляди долара. Пръстенът е ръчно изработен в 18K розово злато и окислено сребро, като в центъра му се намира изумруден диамант.

В края на 2020 година Шарапова разби всички мъжки сърца, когато обяви, че скоро ще мине под венчилото. „Казах Да от първия ден, в който се запознахме“, написа тя под серия от снимки. Тенисистката и Александър се срещат от 2018 година, но рядко публикуват фотоси заедно, като предпочитат да държат връзката си далеч от светлината на прожекторите.

Бизнесменът също обяви новината за годежа в своя профил в Instagram. „Благодаря, че ме направи много, много щастливо момче. Нямам търпение да прекарам живота си, обичайки те и учейки се от теб“, написа той. Това ще е втори брак за Александър, който се разведе с модната дизайнерка Миша Ноно през октомври 2016 година. Бившата му съпруга е една от най-добрите приятелки на Меган Маркъл.

Сватбата между Миша и Александър през 2012 година включваше доста звездни гости, като принцесите Беатрис и Юджини, Джеймс Мидълтън и Лана дел Рей. През 2015 година дизайнерката беше заедно с Меган на наградите „Fashion Fund“ в Ню Йорк. Три години след развода си Миша се омъжи за Майк Хес и вече се радва на първия си син.

Александър пък също може да се похвали с кралски връзки. Той е учил заедно с принц Хари и принц Уилям в колежа „Eton“ в Уиндзор. Бизнесменът беше гост на сватбата между Уилям и Кейт през 2011 година, а по-малкият му брат – Чарли, се е срещал с Пипа Мидълтън в продължение на няколко години.

Мария Шарапова може и да не е свързана с кралските особи на Великобритания, но има своя слава зад гърба си. Тя е една от най-успешните тенисистки, като е една от десетте дами в света, която е спечелила всички титли от турнирите от Големия шлем. Освен това, Шарапова е единствената рускиня, която се сдобива с подобен успех.

През февруари Маша обяви, че се оттегля от корта завинаги, публикувайки трогателно есе в Vanity Fair. Това е втори годеж за рускинята, като преди това трябваше да мине под венчилото с баскетболния играч Саша Вуячич. През 2012 година двамата се разделиха, като следващата официална връзка на Мария беше с Григор Димитров. Всичко обаче приключи през 2015 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари