IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лента за глава – задължителният аксесоар тази пролет

31 март 2021 14 30

Няколко идеи за това как да я включите в тоалета си

Снимка: iStock

Има моменти, в които прекарваме часове пред огледалото, за да сглобим перфектния тоалет. Колкото и да се опитваме обаче да намерим точната комбинация, винаги ни липсва нещо. Шалът и блейзърите понякога решават тези модни дилеми, но след толкова много срещи, прекарани в платформата Zoom, осъзнахме, че и лентата за глава също има силата да преобрази външния ни вид.

Хубавото на този аксесоар е, че има най-различни начини, по които да го носите. Може да го комбинирате със суитшърти, дънки, рокли и дори официални облекла. Плюс това, независимо дали харесвате възли, подплатени, украсени или направени от риза или бандана, лентите за глава са страхотни за всеки стил и тип коса.

Не можем да отречем, че това малко допълнение към тоалета притежава изключително голяма мощ. Ето затова много жени като Кейт Мидълтън, Криси Тейгън и Кеке Палмър го имат в гардероба си. Те използват лентата за глава за своите официални ангажименти, но аксесоарът спокойно може да се комбинира и с ежедневните тоалети, които носите в офиса.

Освен че е стилен избор, лентата за глава придава на прическата ви съвсем различен вид и в същото време държи косата ви далеч от очите, когато се появи неприятният пролетен вятър. Ако сте фенове на нещо семпло, заложете на модел в бежово или черно, който винаги ще ви бъде от полза и ще се комбинира с всяка една дреха в гардероба ви.

Нямате истинска лента за глава? Не се притеснявайте. Всичко у дома може да се превърне в такъв аксесоар, стига да имате малко въображение. Вържете върху главата си малък шал или бандана и сте готови за разходка. Този избор е за онези от нас, които обичат малко по-спортния стил и често излизат с дънки и тениска. Една цветна бандана ще се впише чудесно в този тоалет и ще му придаде стил и разнообразие.

Ако пък не искате да привличате прекалено много внимание върху себе си, просто изберете лента за глава, която е в еднакъв цвят с косата ви. По този начин ще следвате модните тенденции, но пък аксесоарът няма да се забелязва толкова много. Другият вариант за комбинация между цветовете е този на лента за глава с официалния ви костюм или рокля. Точно като огърлица от мъниста или обеци, красивото допълнение превръща едно класическо облекло в малко по-стилен и моден тоалет.

Въпреки че лентата за глава се свързва с малко по-спортния стил, това не означава, че тя не може да бъде елегантна. Ако търсите нещо стилно, препоръчваме ви да заложите на модел, украсен с перли, който е перфектен за строго официално събитие. Това ще ви придаде леко кралска визия, тъй като този модел прилича на корона.

И на последно място, но не и по важност, лентите за глава се вписват чудесно във всеки тип коса. Независимо дали имате къдрава, права или чуплива прическа, този аксесоар със сигурност ще ви придаде желаното разнообразие.

Какви ще са другите модни тенденции за пролет-лято 2021 научете от събитието „Светът на Tialoto“, което ще се излъчи на 31 март от 14:15 пряко във Фейсбук.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Лили ( преди 2 години )
Има разлика между лента и диадема за глава!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар