IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бански за бременни: Гал Гадот със стилно предложение

6 април 2021 12 30

Актрисата показа, че работи и по време на бременността си

Снимка: Getty

Следващата голяма роля на Гал Гадот? Майка на три деца.

Звездата от филмите „Жената чудо“ използва социалната мрежа Instagram, за да покаже как преминава бременността ѝ. Тя публикува снимка, на която позира с елегантен черен бански с дълбоко деколте, който перфектно описва фигурата ѝ. Моделът е достатъчно еластичен, за да се разширява на правилните места, а именно на растящото ѝ коремче.

И ако си мислите, че Гадот ще си почива през следващите месеци от бременността, жестоко се лъжете. Освен че се наслаждаваше на слънчевите лъчи, тя четеше следващия си сценарий, като засега не се издава към кой филм е той. „Работя... върху два големи проекта“, написа звездата под кадъра. Феновете обаче не знаят много подробности за нито един от двата, като засега Гадот не е разкрила термина и пола на бебето, както и какъв ще бъде следващият ѝ филм.

Гал и съпругът ѝ Ярон Варсано очакват третото си дете. Двамата са родители на 9-годишната Алма и 4-годишната Мая. Новината за бременността беше съобщена през март, когато актрисата сподели семеен кадър, на който двете ѝ дъщери прегръщат наедрялото ѝ коремче. „Започваме отново“, написа тя, като веднага получи хиляди добри пожелания от фенове и приятели.

Актрисата често споделя снимки на семейството си, с което радва очите на последователите. По-рано през годината тя използва социалната мрежа Instagram, за да покаже как преминава изолацията в нейния дом. На кадъра цялото семейство се беше сгушило и четеше разкази от детската книжка на Натали Портман, озаглавена Fables. Гадот благодари на колежката си за подаръка и заяви, че децата ѝ не могат да спрат да четат приказките.

През септември пък Жената чудо отбеляза и 12 години брак с Варсано. „Честита годишнина, Ярон Варсано. Ти си моят човек. Единственият. Моето всичко. 12 години брак с теб изглеждат като разходка в парка. Очакват ни още много. Твоя съм завинаги“, написа Гадот. Съвсем скоро тя ще има и още един човек, за когото да пише и да поздравява в социалните мрежи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари