IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мода и любов: Бруклин Бекъм и Никола Пелтц за Vogue

8 април 2021 12 30

Младият фотограф засне фотосесията на годеницата си

Снимка: Getty

Двойката, която позира заедно, остава заедно.

Бруклин Бекъм и Никола Пелтц продължават да доказват, че правят всичко заедно. Младите влюбени се снимаха за германския Vogue, като кадърът беше част от фотосесията на 26-годишната моделка. За да станат нещата още по-романтични, снимките са направени от 22-годишния син на Виктория и Дейвид Бекъм, който преследва мечтата си да стане успял фотограф.

За снимката Никола носи дънки от пролетната колекция на Виктория Бекъм, комбинирайки ги с бяла тениска и боси крака. Бруклин, който е седнал зад нея и държи камера в едната си ръка, пък е заложил на черни дънки, никаква риза и черна шапка. Пелтц реши да пусне косата си да пада свободно върху едното ѝ рамо, а гримът ѝ беше без забележка.

Бруклин не пропусна да се похвали с фотосесията, като използва социалните мрежи, за да изрази любовта си към Никола. „Снимам красивата си годеница за германския Vogue. Тя носи дрехи от колекцията пролет/лято на Виктория Бекъм“, написа фотографът в Instagram. Снимката на Бекъм е част от издание, което ще включва няколко дизайнери и креативни директори, които са били помолени от Vogue да направят портрет на своя любим човек. Всички снимки са публикувани в априлското издание на списанието, което вече е на пазара.

Другите творци, които са включени, са Вивиан Уестууд и Андрес Кронталер, които намериха любовта покрай съвместната си работа през последната година. Мария Грация Кюри пък реши да заснеме дъщеря си Рейчъл Реджини. „Дъщеря ми, със своите силни страни и крехкост, представлява новото поколение, способно да се изправи пред свят, който постоянно търпи промени“, пише тя. Дизайнерът Тебе Магугу избра своята муза Понахало Можапело, която „вдъхновява със своята амбиция, талант и стил“.

Никола и Бруклин са най-младата двойка във фотосесията, като двамата по никакъв начин не се притесняват да показват любовта си. Те често споделят общи снимки в социалните мрежи, а наскоро си направиха и еднакви татуировки. Двамата си нарисуваха пеперуда, вдъхновена от снимка, която Бруклин е направил докато е гледал как Никола работи върху филма Lola James.

Това е седма татуировка, която младият Бекъм посвещава на годеницата си. От своя страна, тя доказа любовта си, като превърна мъдреците и на двамата в златни колиета. „Най-добрият подарък от най-добрия ми приятел и най-прекрасната годеница“, написа Бруклин под снимка, на която показва бижуто. Той допълни, че винаги ще обича Никола и е най-големият късметлия на тази планета.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари