IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лятна мода: С какво да съчетаете късите си панталони?

2 май 2021 13 30

Няколко идеи, които ще разнообразят визията ви

Снимка: iStock

Шортите са задължителни за летния гардероб на всеки, но определено са си създали репутация на твърде небрежни и понякога се определят като твърде неподходящи за различни поводи в топлото време. Това обаче е слух, който трябва да бъде спрян.

Късите панталони не само ще ви охладят в горещ ден, но и могат да бъдат подходящи за излизане сутрин, обед и вечер. С други думи, все още може да носите тези дрехи в официална обстановка и да изглеждате стилни и елегантни, защото ключът всъщност се крие в правилната им комбинация. Така че, независимо дали се насочвате към близкото кафе, официална среща на обяд или пък искате да пийнете по някое питие с приятелки вечер, елегантните къси панталони са напълно подходящи.

За да се вдъхновите за следващото си излизане, сме подбрали няколко идеи, които циркулират в социалните мрежи. Независимо дали става въпрос за добавяне на блейзър, боди, риза или намирането на перфектен потник, има безброй начини да се придаде стил на шортите.

С бюстие

Изберете класически къси панталони, но ги комбинирайте с нещо секси като бюстие. По този начин ще осигурите забавление и баланс във външния ви вид, който ще е подходящ както за официални срещи, така и за вечер с приятели. Ако искате да бъдете още повече в крак с модата, обуйте елегантни черни кубинки и сте готови.

Бермуди

Ако целта ви е да покриете по-голямата част от крака си, помислете за по-дълъг чифт бермуди. Този стил има тенденцията да бъде по-гъвкав, което ви дава достатъчно възможности за избор относно блузата, която да облечете. Може дори да добавите обикновена тениска и отново няма да сбъркате.

С колан

Аксесоарите не трябва да стоят в гардероба, а да се използват. Ако мислите, че коланите са подходящи само за дънките или панталоните, които ви падат, грешите. Освен че могат да задържат широките дрехи на едно място, те добавят онова разнообразие към външния вид, което всеки търси.

Част от костюм

Трябва да отидете на работна среща, но навън е твърде топло за дълги панталони? Не се отчайвайте, а заложете на шорти, които може да комбинирате със сако и да направите чудесен спортно-елегантен костюм. Заложете на дълго сако и къси панталони с висока талия, които да комбинирате с пантофки и миничанта.

Боди с къси панталони

Бодитата с къси панталони се появяват както на знаменитости, така и на инфлуенсъри. За обикновените хора обаче е доста трудно да си се представят в такъв тоалет извън дома си. Лесен трик? Изберете дълъг блейзър, комбиниран с любимите ви обувки. Тук може да изберете токчета, пантофки, маратонки или дори сандали.

Пролетни цветя

Дънковите къси панталони без съмнение изглеждат чудесно с всяка тениска, но тази година искаме облеклото ни да изглежда по-женствено и привлекателно. Затова е време да съчетаем шортите с флорална блуза или риза, завършвайки визията си с плетена чанта.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари