fallback

Модни тенденции – какви поли ще носим за лято 2021?

18 May 2021 10:30

Време е да покажем повече стил

Зимата мина, а в средата на пролетта желанието ни да обновим своя гардероб и да оставим настрани дънките и спортните дрехи, които носихме по време на пандемията, е още по-голямо. А дойде ли лятото, ще имаме неограничени възможности да покажем повече стил. Но за това ще ни трябват нови покупки, сред които освен блузите и панталоните, трябва да има рокли и поли.

Клиновете и по-широките, торбести панталони, се задържаха достатъчно дълго. Време е да отстъпят място на полите, които миналата година бяхме позабравили заради социалната изолация. Сега с покачването на температурите можем спокойно да ги извадим, но имаме нужда и от нови. Все пак жените никога няма какво да облекат!

В началото на пролетта дънковите якета и поли задължително трябва да присъстват в ежедневните ни визии. Но какво ще носим в горещините?

Предлагаме ви 6 модела поли, които да присъстват в гардероба ви за лято 2021:

1. Дънкова

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Wear your Wild✨ (@vanlifevogue)

Класика в жанра. Няма как да нямате поне една дънкова пола в летния си гардероб. Освен стандартните – прави, с дължина до коляното или пък по-къси, някои с копчета по средата, има други по-актуални модели.

Това лято ще носим по-дълги поли от деним. А тенденцията за лято 2021 е те да са леко разкроени. Най-хитовият модел ще е този до коляното, с копчета или малък цип. Има и по-ретро варианти, които са с квадратни джобове. Друг модел, който ще се търси, е този до глезените, по-широки, а онези, които искат да прикрият някои несъвършенства.

2. Плетена

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от REFINEMENT (@refinementofficial)

Плетените дрехи станаха истински хит през есента, като ще видим по-леки техни варианти през лятото.

Ако ви е омръзнало от спортните панталони и анцузи, които сте обличали месеци наред, но все пак търсите нещо удобно, вземете си плетена пола. Най-много ще се носят по-дългите, с една цепка или две отстрани.

3. Миди на парчета

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Amie Rogers (@chase_amie)

Мидиполите винаги ще се носят, независимо дали за пролетта или лятото. Освен дънковите и плисираните, които почти всяка жена притежава, друг модел ще е актуален този сезон – на парчета.

Въпросната пола бе доста актуална в гардероба ни преди близо 10 години, но ето че сега отново ще я комбинираме с други любими дрехи.

Освен полите с едноцветни пластове, всеки от който се разкроява, тези с различни или шарени принтове, също имат място в лятната ни визия. За предпочитане са тези от по-леки и ефирни материи.

4. Мини ретро

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Emmanuelle Koffi (@emmanuellek_)

По-късите поли – тесни или леко широки, се завръщат. С тях ще си припомним тийнейджърските си години, когато притежавахме плисирани или такива с каре.

Това лято ретро миниполите, които са от памук, лен, едноцветни или с флорални мотиви, с връзки на едната страна или пък колан, ще са най-актуални. Не бива да забравяме и по-спортните, които са със симпатични копчета по средата.

5. С дупки

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Sam Abdolahzadeh (@greeneggzannsam)

Ако се чудите какви са тези поли с дупки, бързаме да уточним, че този модел е по една тенденция, която се появи още миналото лято. Много рокли имаха изрязана част на кръста или по деколтето. Някои бяха набрани с връзки или пък с катарами. Сега ще видим това и при полите.

Най-търсените за лято 2021 ще са полите от памучни материи, които в горната си част са изрязани, за да се вижда талията.

6. Тип „Прегърни ме“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Saint Sofi - Marília Sadowskij (@saintsofi.fashion)

Не си мислете, че този модел поли ще се носят само на плажа. Все повече марки пускат свои модели, с които няма да останете незабелязани.

Леки и удобни, те може да са прави, на парчета или с драперии. Освен едноцветни, тези на ситно каре и флорални мотиви ще са номер едно за сезона.

Автор на статията:
Ваня Гъркова
Сподели
дънкова пола поли мода 2021 лято 2021 плетена пола тенденции за лятото
1 коментара
fallback