IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Модни тенденции – какви поли ще носим за лято 2021?

18 май 2021 10 30

Време е да покажем повече стил

IStockphoto

Зимата мина, а в средата на пролетта желанието ни да обновим своя гардероб и да оставим настрани дънките и спортните дрехи, които носихме по време на пандемията, е още по-голямо. А дойде ли лятото, ще имаме неограничени възможности да покажем повече стил. Но за това ще ни трябват нови покупки, сред които освен блузите и панталоните, трябва да има рокли и поли.

Клиновете и по-широките, торбести панталони, се задържаха достатъчно дълго. Време е да отстъпят място на полите, които миналата година бяхме позабравили заради социалната изолация. Сега с покачването на температурите можем спокойно да ги извадим, но имаме нужда и от нови. Все пак жените никога няма какво да облекат!

В началото на пролетта дънковите якета и поли задължително трябва да присъстват в ежедневните ни визии. Но какво ще носим в горещините?

Предлагаме ви 6 модела поли, които да присъстват в гардероба ви за лято 2021:

1. Дънкова

Класика в жанра. Няма как да нямате поне една дънкова пола в летния си гардероб. Освен стандартните – прави, с дължина до коляното или пък по-къси, някои с копчета по средата, има други по-актуални модели.

Това лято ще носим по-дълги поли от деним. А тенденцията за лято 2021 е те да са леко разкроени. Най-хитовият модел ще е този до коляното, с копчета или малък цип. Има и по-ретро варианти, които са с квадратни джобове. Друг модел, който ще се търси, е този до глезените, по-широки, а онези, които искат да прикрият някои несъвършенства.

2. Плетена

Плетените дрехи станаха истински хит през есента, като ще видим по-леки техни варианти през лятото.

Ако ви е омръзнало от спортните панталони и анцузи, които сте обличали месеци наред, но все пак търсите нещо удобно, вземете си плетена пола. Най-много ще се носят по-дългите, с една цепка или две отстрани.

3. Миди на парчета

Мидиполите винаги ще се носят, независимо дали за пролетта или лятото. Освен дънковите и плисираните, които почти всяка жена притежава, друг модел ще е актуален този сезон – на парчета.

Въпросната пола бе доста актуална в гардероба ни преди близо 10 години, но ето че сега отново ще я комбинираме с други любими дрехи.

Освен полите с едноцветни пластове, всеки от който се разкроява, тези с различни или шарени принтове, също имат място в лятната ни визия. За предпочитане са тези от по-леки и ефирни материи.

4. Мини ретро

По-късите поли – тесни или леко широки, се завръщат. С тях ще си припомним тийнейджърските си години, когато притежавахме плисирани или такива с каре.

Това лято ретро миниполите, които са от памук, лен, едноцветни или с флорални мотиви, с връзки на едната страна или пък колан, ще са най-актуални. Не бива да забравяме и по-спортните, които са със симпатични копчета по средата.

5. С дупки

Ако се чудите какви са тези поли с дупки, бързаме да уточним, че този модел е по една тенденция, която се появи още миналото лято. Много рокли имаха изрязана част на кръста или по деколтето. Някои бяха набрани с връзки или пък с катарами. Сега ще видим това и при полите.

Най-търсените за лято 2021 ще са полите от памучни материи, които в горната си част са изрязани, за да се вижда талията.

6. Тип „Прегърни ме“

Не си мислете, че този модел поли ще се носят само на плажа. Все повече марки пускат свои модели, с които няма да останете незабелязани.

Леки и удобни, те може да са прави, на парчета или с драперии. Освен едноцветни, тези на ситно каре и флорални мотиви ще са номер едно за сезона.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари