IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Като две капки вода: Серина Уилямс и дъщеря ѝ Олимпия

15 юни 2021 09 00

3-годишното момиченце с идентичен екип като този на известната си майка

Снимка: Getty

Помните ли екипа на Серина Уилямс от Откритото първенство на Австралия тази година? Тогава тенисистката се появи с интересен тоалет на Nike, който накара множество фенове да я сравнят с жената котка. По това време шампионката каза пред пресата, че е вдъхновена от спринтьорката Фло Джо, която става известна именно с цветните си анцузи и спортни екипи. Тя е и най-бързата жена на всички времена.

По време на първия си мач срещу Лаура Зигемунд, който Серина спечели убедително, тя впечатли не само с играта си, но и с тоалета. Тенисистката се появи в екип от черно, червено и розово, като дължината на крачолите беше различна. Асиметричният костюм, дело на Nike, се състоеше от един дълъг крачол и един, който стигаше малко под началото на бедрото на Уилямс. Тя допълни визията си със синя лента за глава, яркорозови накити, кръгли обеци и две колиета, като върху едното беше изписана думата „кралица“.

И ако екипът на Серина е започнал да ви липсва, то трябва да се насочите към социалните ѝ профили, където той прави своето завръщане. Този път обаче е леко променен и е носен от различен човек. В снимки, публикувани от Уилямс, се вижда как 3-годишната ѝ дъщеря върви по нейните стъпки и дори вече носи същите костюми като мама. Облечена в екип от розово, червено и черно, Олимпия комбинира асиметричната си визия с розови ластици за коса, черно-розови маратонки и ракета за тенис.

Разбира се, екипът на Олимпия също е дело на Nike, които от дълги години спонсорират Уилямс. Тенисистката изрази „недоволството“ си в социалните мрежи, тъй като съпругът ѝ е публикувал снимката преди тя и дъщеря ѝ да позират заедно с еднаквите си костюми. „Ееее, човече, помолих те да задържиш тази публикация докато не съм до нея с моя екип. Явно тази вечер ще трябва да махна телефона ти от зарядното и да се чудиш на другия ден защо нямаш батерия“, пошегува се Серина.

Въпреки че не ги видяхме една до друга на корта, Серина и Олимпия имат друг момент, в който комбинират тоалетите си. През март те участваха заедно в реклама за Stuart Weitzman, където носеха еднакви черни спортни екипи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари