IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мода лято 2021 – дрехите от хавлиен плат ни носят комфорт

11 юли 2021 16 30

Ето няколко меки и удобни модела

IStockphoto

Карантинният стил по време на пандемията доста промени модните ни предпочитания. Близо година носихме повече спортни дрехи, а сега, когато можем да покажем повече, защото е лято, продължаваме да залагаме на една от популярните тенденции – по-широки и изчистени дрехи от меки материи. Те са изключително удобни и все повече дизайнери ни предлагат модели, които стават не само за носене на плажа, но и в офиса.

Всеки от нас има от онези хавлиени кърпи у дома, които са 100% памук, попиват добре и стават за море или сушене на косата. Но бихте ли носили рокля или комплект от шорти и риза от тази материя? Колкото и странно да ви се струва, марки като Bottega Veneta, например, я използваха умело за своята колекция пролет/лято 2021. И като влезете в Instagram, ще видите как модни инфлуенсъри я използват в съчетание с други неща в гардероба си за сезона.

Минирокли с широка яка, цип по средата и джобове, ушити от два сходни цвята. Това предлага английският бранд Signe London. Цялата му колекция е от хавлиен плат, който преди години се е използвал най-вече за дрехите на спортистите, защото поема потта.

Така наречената „хавлиена тенденция“ навлиза все повече, носейки ни комфорт и усещане за хлад в горещите летни дни. А ако искате да си купите нещо по нея, може да заложите на комплект от тениска/потник с къси панталони или пък рокля тип риза с якичка. А за дамите, които искат по-разкроена рокля, има модели с тънки презрамки, които са перфектни за плажа.

И ако си мислите, че хавлията ще ви държи топлина, грешите! Въпросните модели са по-тънки в сравнение с памучната хавлия, която държите на закачалката в банята.

Ето и още вдъхновения за вашия гардероб този сезон:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

pipinana1 ( преди 2 години )