IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенни обувки: Как да носим кубинки този сезон

18 септември 2021 13 30

Няколко идеи от любимите ни звезди

Снимка: iStock

Всеизвестен факт е, че обличането за преходния сезон е почти невъзможно. Ако излизате рано сутрин или пък се прибирате късно вечер, задължително трябва да носите със себе си нещо връхно. По средата на деня пък е доста топло и се чудите къде точно да оставите якето, което сте облекли само преди няколко часа.

Обувките пък са още по-труден раздел, защото трябва хем да ви бъде топло на краката, хем не твърде задушаващо. На всичкото отгоре, ще трябва да помислите как да се предпазите от евентуален дъжд и да не се намокрите. А дължината? Дали не е рано за високи обувки? Или пък дължина до коляното е идеалната?

Всички тези проблеми могат да бъдат решени с един модел, който е класически, устояващ на времето и предлага голямо разнообразие от цветове, материя и височина. Говорим за кубинките, станали популярни преди десетилетия и продължават да ръководят есенните модни тенденции и в наши дни.

Може би си мислите, че кубинките са всъщност за късна есен или ранна зима, но през годините множество знаменитости са показали, че тези обувки могат да се носят целогодишно, особено през преходния сезон. Ако търсите да намерите перфектната комбинация между стил, удобство и уют, то кубинките са вашето решение.

Ето как да ги носите тази есен, според част от любимите ви звезди

С широки дънки

Ирина Шейк

Снимка: Getty Images

Широките дънки и кубинките са задължителна комбинация за есента. Към тях добавете една от летните тенденции през тази година – корсет, като по този начин ще продължите живота ѝ и през следващия сезон. Ако има лек ветрец, вземете със себе си кожено яке, както е направила Ирина Шейк.

С рокля

Кой е казал, че една изискана дама не може да носи кубинки? Кралицата на уличния стил Дуа Липа доказва, че роклята и черните обувки вървят ръка за ръка. Тя е заложила на червеникав модел на бели точки с бяла дантелена яка, който е комбинирала с ниски кубинки на Dr. Martens, чанта с 3D ефект и високо вдигната опашка.

С тренчкот

Колкото и да не ни се иска, есента идва със значително количество дъжд, който може да завали по всяко едно време. Температурите рязко падат, когато земята е мокра и затова трябва да бъдем подготвени за всяка една ситуация. За да се предпазим от дъжда и студа, комбинацията от тренчкот и кубинки е идеален избор.

Кортни Кардашян

Снимка: Getty Images

Кортни Кардашян е една от звездите, следващи тази тенденция, опитвайки се да се защити от поройния дъжд в Ню Йорк. Тя комбинира дълъг светлобежов тренчкот с високи черни кубинки.

С къси панталони

Хейли Бийбър

Снимка: Getty Images

Когато времето започне да захладнява, но все още не сте готови да кажете сбогом на любимите си къси панталони, комбинирайте ги с кубинки за създаването на перфектната есенна униформа. Към тях може да добавите блейзър и да забравите за блузата, излизайки само по сутиен. Така направиха Хейли Бийбър и Меган Фокс.

С летни тоалети

Не знаете какво да носите в преходния сезон? Добавете свежест към летния си тоалет с високи кубинки и вече имате перфектната визия за следващите няколко седмици. Бела Хадид ни даде страхотна идея, комбинирайки обувките си с червено-бяла рокля, която малко прилича на одеяло за пикник. Кубинките ѝ стигаха малко до под коляното, създавайки завиден тоалет за ранната есен.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари