IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синди Крауфорд в Златната ера на Холивуд

11 октомври 2021 08 30

Моделката сподели своя снимка, която ни спря дъха

Снимка: Getty Images

Синди Крауфорд накара целия свят да застине за секунда, споделяйки своя снимка, която беше за продан на благотворително събитие.

На кадъра 55-годишният супермодел позира в дълга бяла рокля с дълбоко деколте и голяма цепка. Тоалетът е с тънки презрамки и е комбиниран с дълги бели ръкавици и високи токчета. Синди е застанала пред две старомодни коли, а върху нея се сипе ситен дъждец. Ако не знаехме, че това е част от професионална фотосесия, щяхме да помислим, че моделката участва във филм от Златната ера на Холивуд. Фотографът, „виновен“ за този прекрасен кадър, е Дейвид Яроу и ние му благодарим от цялото си сърце.

Крауфорд посети Мадисън, Уинсконсин и Чикаго, Илинойс, за да участва в серия благотворителни събития за събиране на средства в помощ на Американската детска болница в Мадисън, Уинсконсин, където брат ѝ беше лекуван от левкемия. „Благодаря ти, Дейвид, за добре уловения момент в подкрепа на каузата. Работата ми с теб винаги е специална!“, написа Синди.

Благодарение на дългата цепка, която беше включена в роклята, феновете имаха възможността да се насладят на дългите и стегнати крака на Крауфорд. Колкото и да не ни се вярва, моделката не се ражда с перфектна фигура, а я постига с правилно хранене и постоянни тренировки. Пред Women's Health тя казва, че бяга, катери стълби и прави клекове с тежести. Към това включва и интензивни упражнения за корем.

Що се отнася до храненето, Крауфорд има едно-единствено правило – премахване на обработените храни и включване на пълнозърнестите. „Не ям боклуци и не ям много пакетирани неща. През седмицата обикновено пия протеинов шейк за закуска, защото може да се направи бързо. На обяд си поръчвам салата, в която понякога има пиле, понякога – не. Вечерята ми се състои от суши или, ако сме у дома, си правим пуешки кюфтенца със спагети, салата и зеленчук“, казва моделката пред Into the Gloss.

Десертът ѝ всяка вечер е едно парченце черен шоколад. „Ако не го хапна, ще ям хиляди други неща и пак няма да съм задоволена. Опитвам се да се храня здравословно през 80% от времето си“, допълва Синди.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари