IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

София Вергара, това бельо твое ли е?

18 октомври 2021 08 30

Звездата с нов бизнес след козметичната линия

БГНЕС

„София Вергара, това бельо твое ли е?“. Това питат фенове на звездата, а повод за прекаленото им любопитство е последната ѝ фотосесия. Там тя позира с няколко модела, които определено всяка жена би искала да има.

На един от кадрите актрисата носи черен дантелен сутиен с флорални мотиви. А отгоре е наметнала мек халат с шарен принт. Със следващите пък ни показва други шарени пижами.

„Казах ви, че предстоят някои големи неща...“, написа Вергара и най-сетне разкри какво ново ще представи на своята аудитория.

След козметиката – София Вергара с линия дамско бельо

В средата на февруари звездата от сериала „Модерно семейство“ анонсира своята козметична линия. Използвайки това, че е разпознаваемо лице и всичко, което рекламира като козметика, се разграбва като топъл хляб, тя реши да си сътрудничи с фармацевтичната лаборатория Cantabria Labs. Няколко месеца по-късно, тя разширява своя бизнес, но с друго разклонение.

„Толкова се вълнувам да обявя старта на моята чисто нова колекция Sofia Intimates“, казва още София в социалната мрежа и уточнява в кой магазин може да бъде открита.

Вергара разяснява още на последователите си, че нейната линия е продължение на дънките „Sofia Jeans“, които носят със себе си комфорт за всяка жена.

„Sofia Intimates“ предлага не само луксозно бельо, но и комплекти пижами, халати, тениски, както и уникални кафтани.

Малко преди да стартира своето ново начинание, латино актрисата разкри, че е била диагностицирана с рак на щитовидната жлеза преди години. Тогава още нямала 30, но благодарение на подкрепата на близките и насоките на лекарите, успяла да се излекува.

„Научих много през това време и не само за рака на щитовидната жлеза, но разбрах, че по време на криза, трябва да бъдем заедно. Всички разбрахме силата на обединението през последната година“, сподели през август София Вергара, изтъквайки колко е важна информираността на хората към диагнозата, както и профилактиката.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

2434 ( преди 2 години )
Доколкото знам София Вергара има линия модни облекла, повечето дънкови. Даже Аз имам дънки с нейната марка- на нормалната цена от $26. Много бих се радвала ако се захване с бельо.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар