IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес, този пуловер твой ли е?

18 ноември 2021 14 30

Певицата се издаде, че не е сама

БГНЕС/IStockphoto

БГНЕС

„Селена Гомес, този пуловер твой ли е?“. Този въпрос задават фенове на певицата, след като тя и нейната близка приятелка споделиха видео, направено зад кулисите на предаването Saturday Night Live.

В клипа, качен от русокосата изпълнителка, виждаме нейната колежка с пухкав плетен пуловер. Същият носи Крис Евънс във филма Knives Out от 2019 г.

Потребител на TikTok веднага качи свое видео, в което сравнява плетивата на певицата и актьора, посочвайки, че появата на Селена с въпросния пуловер не е случайна. Може би тя иска да каже завоалирано, че не е сама.

@marmaryeesa2021

##stitch with @taylorswift THIS IS NOT A COINCIDENCE ##fyp ##selenagomez ##chrisevans ##chrisandselena ##knivesout ##ransomdrysdale ##styleinspo

♬ original sound - Mar Mar :)

Иначе страхотният пуловер, избран от Гомес, е на марката на актьора и струва 48 долара. Разбира се, спекулациите, че и Крис Евънс има такъв, накараха шопинг маниаците да го изкупят веднага.

Page Six припомня, че не само актьорът има страхотния пуловер. Малко преди премиерата на филма, в който той се появява с него, той получи миниатюрно копие, което е специално изработено за неговото куче.

След слуховете, че Селена и Крис са заедно, известният американски астролог Кайл Томас обяви, че техните натални карти показват, че двамата са един за друг и може би са онова, което другият е търсил досега. Предстои да видим какво са им отредили звездите!

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари