IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо Бела Хадид се завърна при ангелите

6 декември 2021 09 00

Супермоделът видял голяма промяна и възможност за общи инициативи

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Бела Хадид отново ще се разходи по модния подиум за бранда Victoria’s Secret. Супермоделът се раздели с лейбъла през 2020 след 5-годишна съвместна работа. Но ето че отново ще облече сексапилното бельо на ангел и дори намекна, че има по-грандиозни планове за съвместна работа.

Неотдавна New York Times написа, че Хадид е показала „червен картон“ на Victoria’s Secret заради 71-годишния Ед Разек, който оглавяваше компанията-майка на VS - L Brands. Разек бе обвинен, че правел сексуални вулгарни коментари на моделите и дори ги е опипвал. Според медията той дори казал на Хадид, че има „перфектни ци*и“.

Макар че бизнесменът отрече всички обвинения, той напусна позицията си в компанията, а Victoria’s Secret започна да наема повече жени на мениджърски позиции. Лейбълът предприе и нова маркетингова стратегия, за да спаси имиджа си след фиаското с Разек. В тази стратегия влизат популярни имена като Хадид, Хейли Болдуин, Приянка Чопра, Наоми Осака, които ще бъдат посланици на марката.

„Това, което ме накара да се върна е фактът, че видях, че зад кулисите брандът наистина е претърпял сериозни промени. Завръщането към колектива на Victoria’s Secret беше продиктувано от желанието ми да си върна обратно силата и властта над тялото ми и да се чувствам освободена“, сподели пред сп. Marie Claire хубавицата относно „трудното решение“, което е взела.

Бела дори намекна, че този път може не само да дефилира, а дори да участва в дизайна на нова колекция, която да е „готина и удобна“, а не просто секси.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари