IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нова година, но все същата Зендая

7 януари 2022 16 30

Актрисата отново блести на червения килим

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

В началото на всяка година започваме да създаваме план за това какво да променим в себе си и ежедневието и как да постигнем целите си. Понякога обаче има неща, които трябва да си останат съвсем същите, защото са толкова добри, че не е нужно да бъдат подобрявани.

В този списък с безупречни неща попада и Зендая и нейният прекрасен стил на червения килим. 2021 година беше изключително успешна за звездата не само в актьорски аспект, но и в моден. Освен че филмите с нейно участие („Дюн“ и „Спайдър-мен“) се приеха изключително добре от публиката и критиката, а последният дори успя да се превърне в първия проект в пандемична обстановка, който печели повече от 1 млрд. долара приходи, Зендая не спираше да впечатлява с тоалетите си по време на светски събития.

Сега, на старта на 2022 година, актрисата отново показа завиден моден вкус по време на премиерата на новия сезон на сериала „Еуфория“. Докато през изминалите 12 месеца Зендая носеше тоалети от своето време, то сега тя облече гащеризон, който е направен още преди тя да се роди.

На червения килим в Лос Анджелис звездата се появи с черно-бял гащеризон на Valentino без презрамки и широки крачоли, който е част от колекцията пролет-лято 1992 година. Тогава той беше представен пред публиката от Линда Еванджелиста, която, както Зендая сега, по това време е с червена коса. Някои биха нарекли всичко това съвпадение, но ние знаем, че дизайнерът Лоу Роуч със сигурност не е избрал случайно тоалета.

В социалните мрежи Зендая сподели няколко снимки на визията си, като дори добави кадър и на Линда Еванджелиста, за да покаже на феновете си точно откъде ѝ идва вдъхновението за поредния моден триумф. През 1992 година дизайнерът Валентино Гаравани допълва тоалета на моделката с големи обеци в същия десен. Роуч обаче реши да подходи малко по-просто към аксесоарите, залагайки на дълги диамантени обеци, които бяха видими благодарение на вдигнатата на кок прическа на Зендая.

В допълнение към старото Valentino, актрисата е носила още тоалети от миналото през последните месеци. През април 2021-а тя избра синя блуза с големи ръкави и дълбоко деколте, допълнена от черна пола с малка цепка в предната част. Визията е на Saint Laurent и е от 80-те години на миналия век. Октомври 2020 година пък беше запазен за кафяв тоалет на Versace от 1996 година.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Law Roach (@luxurylaw)

Говорейки за любовта ѝ към колекции от миналото, Зендая споделя, че е много лесно да напасне вкуса си с този на персонажа Рю, който играе в „Еуфория“. Актрисата казва, че именно ролята ѝ я е вдъхновила да се насочи още повече към винтидж тениски и панталони.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Law Roach (@luxurylaw)

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари