IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Син деним ли? 2022 г. е за цветните панталони

23 януари 2022 16 30

Вижте повече за тенденцията

IStockphoto

IStockphoto

Може да се каже, че близо година от началото на пандемията, на всички ни писна от карантинната мода и решихме да сложим край на дрехите в по-тъмни цветове, предимно спортни, които носехме за удобство по време на изолация. А пролетта и лятото бяха най-подходящите сезони, в които да се развихрим и направим гардероба си по-пъстър. Оттам много модни къщи започнаха да пускат модели, чрез които хората да изпъкнат, излизайки навън, прекарали дълго време затворени у дома.

Всеки от нас има няколко различни модела деним. Макар сините дънки винаги да са на мода, в началото на 2022 г. се прокрадва една друга тенденция. Става дума за панталоните в най-различни нюанси, някои от които доста ярки и нетипични за зимата, например.

След като 2021 г., по време на която носехме дънки в цвят „дъвка“, сега ще се изредят панталони с тоновете на плодовете.

Максимализъм за по-смелите

Ако работите вкъщи и ходите на разходка в парка или само до магазина, за да пазарувате черните дънки или спортни панталони в син цвят, са най-подходящи. Но ако сте поканени на рожден ден или някакво важно за вас събитие, бъдете по-смели. Облечете си по-цветни дрехи. И акцентът във вашия аутфит могат да бъдат именно дънките.

„Хората търсят по-достъпни, забавни и удобни начини да включат цветовете в гардероба си – а дънките са идеалният начин за това“, казва пред TZR Кат Роуз, която разкрива, че вече е актуален така нареченият цветен деним.

Носенето на по-цветни панталони дава голяма свобода, но и същевременно неминуемо води до един вид ексцентричност, която не всеки може да си позволи. Все пак, ако не обичате дънки в електрикови тонове, може да заложите на такива в шоколадов цвят. Може и да се вдъхновите от тоновете на природата, включвайки богатата гама на зеленото.

Ако сте по-смели, освен едноцветни, може да изпробвате и панталони с по-нестандартни принтове, приличащи на парчета, които сякаш са съшити на машина, с цветенца, геометрични фигури, надписи и други.

Ето и други идеи за вашия нов гардероб, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари