IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездна мода: Малката черна рокля на Лейди Гага

26 януари 2022 14 30

Тя гостува в предаването на Джими Кимъл

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Модните избори на Лейди Гага са всичко друго, но не и обикновени, така че когато поп дивата реши да носи основна част от гардероба на всяка жена, тя няма да избере нещо стандартно.

Понастоящем промотирайки филма си „Домът на Гучи“ по време на наградния сезон в Холивуд, Гага посети предаването на Джими Кимъл, за да поговори малко повече за последната си роля и какво е било чувството да влезе в обувките на една от най-известните жени в света през 90-те години. Когато популяризира филмовите си проекти, тя и стилистите ѝ Сандра Амадор и Том Иербаут залагат на блясъка, така че не бяхме никак изненадани, когато видяхме последния им избор.

Все пак, малката черна рокля на Лейди Гага заслужава внимание, което ние с радост ще ѝ го осигурим. Изпълнителката облече тоалет от есенната колекция на Christian Siriano, която беше без презрамки и с дължина малко след началото на бедрото. Това, което отделя роклята на Сириано от конкуренцията, са обемните ѝ ръкави от тюл. Прозрачни, набраздени и почти с точната дължина до подгъва на тоалета, те добавиха движение и усещане за игривост на силуета.

Ръкавите се движеха свободно при всяко завъртане на Гага пред камерите. За разлика от други звезди, които бързат да избегнат папараците, изпълнителката реши да си направи малка фотосесия, позирайки от различни ъгли. Оказва се, че ръкавите може да се премахнат и роклята да стане напълно класическа, но това, разбира се, не подхождаше на Гага. Нищо, което е обикновено и често срещано, не е в стила на изпълнителката.

Роклята сама по себе си беше невероятна, но стана още по-красива с токчетата от Giuseppe Zanotti, слънчевите очила от Dita и богатството от златни и диамантени бижута, предоставени от KatKim. Изцяло черната визия беше контрастирана единствено от русите кичури на Гага, които свободно се спускаха по гърба ѝ.

След края на шоуто изпълнителката вече беше с друг тоалет. Папараците успяха да я заснемат в стилна кафява рокля с изострени ревери.

Лейди Гага играе Патриция Реджани, която се омъжва за Маурицио Гучи (Адам Драйвър) във филма „Домът на Гучи“. Малко след брака си те застават начело на известната марка Gucci, успявайки да я качат на модния връх. За разлика от блясъка по витрините и подиумите, бракът между Маурицио и Патриция не върви никак добре.

През 1997 година Патриция е осъдена на 29 години затвор заради организирането на убийството на съпруга си две години по-рано. Тя наема професионален убиец, който причаква Маурицио пред офиса му в Милано, след което го застрелва в гърба. Реджани е освободена през 2016 година, след като излежава 18 години от присъдата си. Тя се оплака, че Гага не се е свързала с нея, за да ѝ поиска съвет относно ролята.

Миналата седмица изпълнителката каза пред списание W, че вярва, че Реджани е изпратила рояк мухи да ѝ досаждат по време на снимките на филма. „В последния ден на снимките бях на балкона на апартамента си в Рим и пеех Mambo Italiano на Дийн Мартин, а от устата ми висеше цигара. Бях Патриция“, разказва Гага. Допълва, че по едно време голям рояк мухи е започнал да я следва навсякъде и вярва, че той е бил изпратен именно от истинската Патриция Реджани.

В същото интервю Гага казва, че статутът на аутсайдер на Реджани прави ролята толкова интригуваща за нея. „Модата е била ключова част от оцеляването на Патриция. Тя се стараеше толкова много, но никога не стана толкова бляскава като останалите Гучи“, обяснява изпълнителката.

„Домът на Гучи“ получи смесени реакции от критиците, но всички се обединиха около твърдението, че Лейди Гага е истинската звезда във филма. Те очакват тя да получи първата си номинация за „Оскар“ като актриса.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари