IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зелен неон за пролетта – на какво заложи Алиша Кийс?

17 март 2022 16 30

Певицата има свежи предложения за сезона в своята колекция

IStockphoto/БГНЕС

IStockphoto/БГНЕС

Зелен неон – най-търсеният цвят за пролетта. На него заложиха много известни личности, сред които и Алиша Кийс. Певицата се появи с рокля в яркия нюанс, гостувайки в шоуто на Джими Фалън. Няколко дни по-късно я показа по-отблизо и на своите последователи в социалните мрежи. А те я затрупаха с въпроси откъде да си купят същия.

Ярките цветове са една от тенденциите за пролетта, като много модни експерти препоръчват не само зелен неон, но и жълт. Е, за оранжев едва ли ще говорим, защото дрехите в цвят мандарина, ще са по-актуални.

Оказва се, че моделът, избран от звездата, е на марката Zhivago. Той се отличава с широки рамене със заострени подплънки и яка, прилепваща по шията. Силуетът на роклята е прав, с дължина педя под коляното.

Зеленият неон определено отива на фигурата на Алиша, която го демонстрира в своя галерия в Instagram. Там виждаме, че моделът е с брокатени ботуши на висок ток, состър връх, разбира се – в сходен цвят.

Розово, лавандула, дори светло и тъмносиньо, са цветовете, които може да комбинирате със зелен неон.

Иначе, ако разгледаме последните публикации на Кийс, ще установим, че тя има и други свежи предложения за пролетта. Миналия месец певицата пусна на пазара своята колекция Athleta, в която има няколко спортно-елегантни парчета.

„Всички сме за уникалността на жените, боди позитивността и създаването на начин на живот, който демонстрира нашата неизмерима сила“, казва Алиша, която е използвала своите модни предпочитания за част от моделите.

Освен клинове и топове за спорт, Кийс предлага на своите последователи и удобен розов гащеризон, комплекти от фино плетиво и меки памучни жилетки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари