IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дамски чанти - Дуа Липа с предложение за лятото

24 май 2022 21 00

Моделът е с интересен дизайн

IStockphoto

IStockphoto

Кои са най-актуалните дамски чанти за пролет/лято 2022? Сигурно много от вас е питат това. Броени дни до края на май, всяка от нас обикаля за нови покупки. Като продължение на тененцията от миналата година, и тази мини вариантите са най-актуални. Само, че дизайнът им малко се изменя. 

Дуа Липа е едно от известните имена от музикалната сцена, което винаги има с какво да ни вдъхнови що се отнася до дрехи и аксесоари. И наскоро, показвайки своя монохромен външен вид, доказа това. Тя позира със сладка кожена чанта с дебели дръжки, която носи в ръка. 

Кадърът е от Антверпен, Белгия, където изпълнителката имаше концерт, част от нейното национално турне. За разходката си в своето малко свободно време, Дуа Липа е избрала въпросния модел от най-новите дамски чанти. Тя е на марката Telfar и вече е изчерпана от пазара. 

Предимството на бялата дамска чанта на певицата е, че може да се носи и с тънка дръжка през рамо. Все пак, тя не е много голяма, но побира много повече от един обикновен клъч. Освен с дрехи в същия цвят, тя може да бъде чудесно допълнение към вашата визия за пролет/лято 2022. 

Дуа Липа е последователка на тенденцията Y2K, която в момента е особено актуална. Ето защо, освен с въпросната чанта, може да я видим с шарени бижута и блузки, вдъхновени от нея. Затова не се чудете, че на главата си тя има безйболна шапка в червено и черно. 

Все пак, ако искате малко по-голяма чанта за следващите месеци, може да залогите на плетена. Има много симпатични варианти с подобни на дръжките на тази на Дуа Липа. Освен тях, има и варианти от кожа с дупки, които да изпробвате. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари