IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лятна мода – 4 цвята, които да носите

25 юни 2022 15 00

Те са подходящи не само за плажа

IStockphoto

IStockphoto

Лятна мода – време е да я пуснем в гардероба си. Макар и да е дъждовно, температурите са високи. И вече много от нас носят любимите рокли, поли, потници и други. Но както всеки сезон, винаги имаме нужда от нещо ново и свежо. И сега е идеалното време за шопинг!

С идването на новия сезон, голяма част от дрехите са с цветовете на дъгата. По-пъстри, те повишават настроението и ни правят по-оптимистични. Облечени по последна лятна мода, вие може да отидете не само на плажно парти, но и в офиса или на коктейл с приятели. Трябва да знаете само на кои модели и цветове да разчитате. И като стана дума за последното, имаме нещо за вас.

Лятото е идеалното време, за да облечете най-яркото облекло, което имате. Ако не, да се отправите към мола и да инвестирате в рокля, костюм или панталон в актуален нюанс. Може и да поставите акцент във визията си – чрез бижу, дамска чанта или сандали.

Лятна мода – ето кои 4 цвята да носите:

1. Портокал

Кой не обича този цитрус. Неговият цвят няма как да бъде сбъркан. Да не говорим за аромата му. освен прясно изцедения фреш, който обичате да пийвате, си потърсете и дрехи в неговия нюанс.

Този цвят отива както на тези с по-светъл тен, така и на хора с по-тъмен. Може да го носите под формата на рокля, широка риза, комплект от блузка и къси панталонки, пола... и какво ли още не!

2. Електриковозелено

В последно време, не само заради ековълната, зеленото се търси все повече. И за лятна мода дизайнерите имат страхотни модели – в електриково. Някои го наричат приглушен градински чай или пастелен шамфъстък, за да определят точния нюанс.

С електриковозелено ще изпъкнете в тълпата. А ако искате да сте във фокуса на прожекторите по време на важно събитие, заложете на модел с пайети или бляскав ефект. Има и много удобни сатенени рокли с тънки презрамки или поли в този цвят.

3. Розовото на Барби

Друго предложение за лятна мода, което допада на много жени, харесващи розово. Може да се каже, че този сезон по-наситеното ще е най-актуално. Или така наречената гореща фуксия.

Къс гащеризон, минипола, сандали или пък миниатюрна чантичка със златиста верига. Това са само част от нещата в розовото на куклата Барби, които може да притежавате за лято 2022.

4. Кобалтовосиньо

Няма как да минем без един от подтоновете на любимото морскосиньо. То се свързва с плажа, почивката и небето, което може да наблюдаваме с часове. И същевременно прави визията ни по-елегантна. Особено ако носим костюм или рокля с драперии.

Кобалтовосиньото се откроява отдалече. И може да се комбинира с ярко розовото.

Ето и още идеи за лятна мода, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Григорова ( преди 1 година )
Моля, Не ракламирайте артикули, които системно ги нямате в наличност!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар