IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън е модното копие на принцеса Даяна

21 юни 2022 10 30

Последният ѝ тоалет напомни за покойната майка на Уилям и Хари

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Великобритания може да се намира по средата на гореща вълна, но това по никакъв начин не си личи от появата на Кейт Мидълтън на четвъртия ден от Royal Ascot. Дни, след като се появи новината, че тя и съпругът ѝ ще се преместят от Лондон в Уиндзор, херцогинята се присъедини към принц Уилям за традиционното шествие с карета на хиподрума в Бъркшър, облечена в доста позната на феновете рокля.

Запазвайки безупречния си стил и през топлото време, Кейт се появи в бяла рокля на кафяви точки от дизайнерката Алесандра Рич. Тоалетът с дълги ръкави включваше дължина до средата на прасеца, стегната талия и панделка на врата. Херцогинята допълни визията с подходяща кафява шапка с широка периферия и бяло цвете, кафяви токчета и перлени обеци. Косата ѝ беше оформена на нисък кок, а гримът ѝ беше съвсем лек, включващ само черна очна линия и розово червило.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

Докато самият тоалет е прекрасен урок по лятно обличане, имаме чувството, че Мидълтън е гледала много внимателно снимки на покойната принцеса Даяна, преди да избере визията. Майката на Уилям и Хари носеше подобна бяла рокля, но на черни точки и без панделка на врата, по време на събитието Royal Ascot през 1988 година. Тогава тоалетът беше допълнен с бяла шапка на черни точки, черен клъч, перлено колие и бели ръкавици.

Това не е първият път, в който Мидълтън взима моден пример от Даяна, но сега се доближава най-много до визията на покойната принцеса. Според множество кралски експерти, херцогинята прилича на свекърва си не само по стил, но и по характер и отношение към семейството. Те отбелязват, че Кейт, както и Даяна, поставят децата на първо място и винаги са мислили за тях, а не за короната.

Твърдението се потвърди и от последната новина, свързана с преместването на Уилям и Кейт от Лондон. Те избират да напуснат столицата, за да живеят в по-спокойния Уиндзор, за да осигурят на трите си деца – Джордж, Шарлот и Луи – по-спокойно и щастливо детство. Петимата ще живеят в Adelaide Cottage, който е само на 800 метра от замъка Уиндзор, където живее кралица Елизабет II. Семейството също така е близо и до родителите на Кейт, които ще могат да помагат с грижите за децата.

„Кейт и Уилям много искат по-скромен дом, в който да започнат живота си в Уиндзор. Adelaide Cottage се вписва в тази графа, защото има само две спални и това им е напълно достатъчно, тъй като няма да имат прислуга, която да живее при тях“, казва източник пред The Sun. Според него, херцозите не са искали нещо специално и скъпо, за да не бъдат в тежест на данъкоплатците.

Уилям и

Снимка: БГНЕС

Според близки до кралското семейство, преместването ще стане в края на лятото, за да може Шарлот и Джордж спокойно да започнат новата учебна година в училището в Уиндзор.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари