IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бански 2022: Богатата колекция на Нина Добрев

23 юни 2022 10 30

Актрисата се наслаждава на лятото заедно с приятеля си Шон Уайт

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Като жена, която обожава да има голям избор в дрехите за различни събития, знам колко е трудно тръгването на ваканция. Куфарът рядко побира всичко, което искам да нося по време на 7-дневното ми пътуване и затова често взимам със себе си допълнителен багаж. Разбира се, винаги има няколко неща, които не съм носила, но предпочитам да се презастраховам, отколкото да съжалявам.

Сега, когато лятото настъпи, е време да се запася с няколко чифта бански – както цели, така и половинки – за да съм сигурна, че ще имам по един за всяко настроение. Ако реша, че предната вечер съм прекалила с храната и се чувствам подута, взимам целия. Ако пък искам да покажа резултатите от фитнеса през последните няколко години, взимам половинките.

Очевидно Нина Добрев мисли по същия начин, съдейки по снимките ѝ в социалните мрежи. Актрисата с български корени се наслаждава на дълга почивка заедно с приятеля си Шон Уайт, обикаляйки из различните райски кътчета на света. Двамата бяха в Гърция, Коста Рика, Франция, а сега почиват на Малдивите. Заедно с приятели, те се наслаждават на топлото слънце, чистата вода и вкусната храна на Южна Азия.

И докато Нина не забравя да подразни феновете, които все още работят в горещите си офиси, ние решихме да се фокусираме върху по-позитивната част и да почерпим вдъхновение от множеството бански, които тя ни показва.

Докато беше в Гърция, Добрев заложи на цял син бански с тънки презрамки. Разглеждайки профила ѝ по-обстойно, можем да видим, че тя често избира подобни модели, като доказва, че целите бански не се използват само за прикриване на закръглената фигура. Нейните избори описват чудесно тялото и създават още по-секси визия, като в същото време предоставят комфорт, който липсва при по-изрязаните половинки.

След кратка почивка от плажа, в която модните приключения на Нина се пренесоха на червения килим в Кан, тя отново се завърна към любимия си плаж. Този път, заминавайки за Малдивите с Шон Уайт и приятели.

Очевидно Добрев вече е забравила за целите бански, показвайки че има впечатляваща колекция и от модели от две части. В колекцията от снимки, които сподели в Instagram, актрисата носи секси червен тоалет, като горнището прилича леко на спортно бюстие, но леко отворената му предна част носи необходимата привлекателност за плажа. Бикините са с ниска талия и леко издължават фигурата на Нина.

Продължаваме напред, като на следващия ден Нина сподели още няколко снимки, този път обаче в друг бански. Сега тя избра по-оскъден комплект в зелено, като горнището е без презрамки, а бикините са още по-изрязани и от червените. Заснета, сякаш в сцена от „Спасители на плажа“, Добрев тича към камерата, носейки слънчеви очила, а мократа ѝ коса се вее свободно.

Изборът на бански от две части е перфектен начин да покажете какво сте постигнали във фитнеса през годината. Съдейки по снимките на Нина, тя не си е губила времето. Стегнатата ѝ фигура накара голяма част от феновете ѝ да я поздравят в коментарите, чудейки се как актрисата поддържа тялото си, като често публикува снимки, на които си похапва.

Въпреки че води зает начин на живот и ѝ се налага да яде набързо, Нина се изпотява доста във фитнеса. Тя залага на HIIT тренировки, които бързо вдигат пулса, благодарение на кратки упражнения с висока интензивност. Актрисата казва, че обича да прави комбинация от упражнения, включително йога, тичане, вдигане на тежести, бокс и групови занимания.

„С напредването на годините ставам все по-внимателна и с храната, как я ям и какво правя след това“, казва Нина. Според нея, различните тренировки и меню всеки ден дават най-голям резултат, защото по този начин тялото ти не привиква към един и същи режим.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари