IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ан Хатауей и любимият ѝ тоалет от „Дяволът носи Прада“

2 юли 2022 16 30

Актрисата споделя и как личният ѝ стил се е променил след филма

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ан Хатауей си спомня за дните, в които беше Анди Сакс.

В интервю за списание Interview, на чиято корица застава, носителката на „Оскар“ разкрива кой е любимият ѝ тоалет от „Дяволът носи Прада“. Тя отговаряше на въпроси от фенове и приятели, включително и от дизайнера Майкъл Корс, който я попита кой костюм от модния филм съвпада най-много с личния ѝ стил.

39-годишната актриса сподели, че любимият ѝ тоалет е била комбинацията от кадифеното палто на Chanel, което стига до коленете, миниполата, чорапите и нахлузените ботуши. Стилът се вижда в сцената, където Анди Сакс пристига на парти, организирано от дизайнера Джеймс Холт. Там тя случайно се среща с журналиста Кристиан Томпсън.

Хатауей също така разкрива как личният ѝ стил е бил вдъхновен от дизайнерката Патриша Филд, която се грижи за гардероба в „Дяволът носи Прада“. Двете дами често са водили разговори за комбинирането на различни дрехи, което било като моден урок за Ан. Актрисата дори си прави стилен подарък след снимките на филма, за да се поздрави за добре свършената работа.

На въпроса от дизайнера Рик Оусън относно най-щастливото ѝ място, Хатауей отговаря, че може да стои с часове облечена в коженото яке от неговата марка, което си купува след края на снимките. „Не търся физически места за щастието си. Не мисля, че живеем в достатъчно стабилни времена, за да намеря такива места. Знам, че звучи много мрачно, но така смятам. Затова моето щастливо място е благодарността“, казва още Ан.

Ролята ѝ на Анди Сакс обаче не е единственият път, в който Хатауей е показвала завидния си вкус за мода.

През последните месеци актрисата облече няколко забележителни тоалета, включително на Armani Prive, който носи за премиерата на филма си Armageddon Time по време на филмовия фестивал в Кан. Това беше и дебют на Хатауей във Франция, като тя заложи на комбинация от бюстие без презрамки, дълга права пола и шлейф, който беше увит около лактите ѝ. Всички те бяха в бял цвят, допълнени от масивни бижута.

„Наемаш стилистката Ерин Уолш и просто ѝ се доверяваш. Никога досега не съм била в Кан, но съм наблюдавала модните изяви на фестивала от няколко десетилетия. Забелязах няколко неща, с които не можеш да сбъркаш. Видях, че голяма част от любимите ми актриси правят дебюта си, носейки бяло. Затова и аз реших да направя така“, каза Хатауей от червения килим.

Когато актрисата не посещава светски събития, тя следва популярния моден тренд „крайбрежна баба“, станал известен в социалната мрежа TikTok.

През април Ан публикува снимка в Instagram, на която носи бяла риза, прибрана в 7/8 бежови панталони. Тя допълни визията със сламена шапка и слънчеви очила, включвайки се в лятната тенденция на 2022 година. „Готова съм за „крайбрежната баба“ още преди TikTok да е създаден. Дано този момент никога не свършва“, написа Хатауей под кадъра.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари