IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зелен хайлайтър – топцвят на лято 2022

1 август 2022 10 30

Ето няколко модела с него, които да носите

IStockphoto

IStockphoto

Кой е търсеният цвят на лято 2022? Няма еднозначен отговор на този въпрос, но ако сте били в чужбина или сте се върнали от море, може би сте забелязали кои тонове предпочитат хората около вас. Освен розовото, с което свързваме куклата Барби, друг доста популярен е така нареченият зелен хайлайтър.

След 50-те нюанса на розовото, които присъстват почти във всеки втори магазин, идва ред на зеленото, но на неговите по-нежни тонове. То отива на бебешкия цвят и нищо чудно да го измести до края на сезона.

Лято 2022 – какво е зелен хайлайтър?

Ако се чудите какво представлява този цвят, ще ви кажем, че е нещо средно между лайм и неоновозелено. Той е достатъчно ярък, за да направи впечатление, когато излезете на разходка с него и същевременно не е толкова натрапчив.

Наскоро самата Джиджи Хадид бе с рокля в хитовия за лято 2022 цвят. А той носи това име, защото има и чудесен грим, който изглежда по същия начин и придава определено излъчване на лицето.

Зеленият хайлайтър е нюанс, който допълва много различни тонове на кожата. Той се съчетава изненадващо добре с актуални нюанси. Модни експерти изтъкват, че зеленият хайлайтър е идеалното допълнение към гардероба, дори и за този на мъжете.

Има безброй модели в този светъл зелен тон, които може да съчетаете с вашите обувки, чанти и някои любими аксесоари за сезона.

Освен рокли в нежния цвят, до края на лято 2022 може да носите панталони, блузки, потници или чудесни комплекти от три части – къси панталони, топ и риза. Намерите ли си сандали с квадратен ток или миничанта в същия тон, със сигурност няма да останете незабележими на улицата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари