IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тихоокеанско синьо: цветът, който ще властва тази зима

27 октомври 2022 12 30

Чарлийз Терон, Джиджи Хадид и Кейт Мидълтън зададоха тенденцията

Чарлийз Терон; Getty Images

Чарлийз Терон; Getty Images

Напоследък знаменитостите не могат да се наситят да носят един определен цвят, който май е любим и на дизайнерите. При едни от последните си публични изяви Кейт Мидълтън, испанската кралица Летисия, холивудската звезда Чарлийз Терон и супермоделът Джиджи Хадид се появиха облечени в тихоокеанско синьо – цветът, който очевидно ще бъде доминиращ през есента и зимата.

След други два ярки нюанса, които доминираха досега – цикламено розово и тревистозелено, сега е време да преместим погледа към следващата наситена модна цветова тенденция, а именно – тихоокеанско синьо.

Този жив нюанс е малко по-силен от традиционното тъмносиньо, но въпреки това има способността да се смесва безпроблемно с други елементи от гардероба.

Тихоокеанското синьо изглежда също толкова елегантно като тюркоазеносиньото, но някак е по-подходящо за студените месеци.

Тенденции за есента: Как да носим модерните цветове, без да е кич?

Есенни якета – трите най-добри модела за сезона

Не сме изненадани, но Кейт Мидълтън е по последни тенденции с винтидж сако

На водещата снимка виждате Чарлийз Терон, която се появи в шоуто Jimmy Kimmel Live! преди няколко дни, където представи новия си филм The School For Good And Evil. Актрисата, която от дългогодишна блондинка напоследък се превърна в брюнетка, дойде в пълния си блясък. Тя беше облечена в актуалния цвят, като беше съчетала мек, кашмирен пуловер със секси пола от винил и обувки на висок ток.

Джиджи Хадид

Джиджи Хадид; Снимка: Getty

Супермоделът Джиджи Хадид се появи на последната си изява в костюм – сако и панталон от кадифе в тихоокеанско синьо на марката Tommy Hilfiger. Тя беше съчетала тоалета си с бяла риза.

херцогинята на

Кейт Мидълтън; Снимка: Getty

В средата на октомври херцогинята на Кеймбридж се появи в тъмносиньо сако в ярък нюанс, съчетано с черни акценти.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bey.Drip?? (@nicolehive)

Голямата дъщеря на поп кралицата Бионсе и на музикалния продуцент Джей Зи - Блу Айви Картър, също носи оувърсайз костюм в актуалния син цвят, който пасва отлично и на нейното име.

За да разбирате първи за новите тенденции в красотата, последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари