IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дълги ръкавици – любимите аксесоари на звездите и топтенденция за есента

10 ноември 2022 10 30

Ето как може да ги включите в тоалета си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ръкавиците са идеалният пример за неостаряваща тенденция. Ако се вълнувате от тях, тогава възможностите ви са неограничени и всяко облекло има потенциала да бъде подобрено чрез добавяне на малкия аксесоар.

За хората, които обичат ръкавиците, нека поговорим малко повече за характеристиките, които ги правят едни модели по-желани от други – материал, дължина и шарка/цвят. Носенето на модели от тюл, стигащи само до китките не е същото като носенето на латексови дизайни до раменете. И двете обаче имат място в модната индустрия.

Когато говорим за материал, е добре да се придържате към такъв, който пасва на ежедневния ви стил. Кожата би била добър вариант, ако вече притежавате кожена пола и яке. Коприната е страхотна, ако излизате навън с рокля.

Когато обмисляте дължината, важно е да мислите за ефекта, който искате да постигнете. Оперните ръкавици обикновено достигат от 40 до 60 сантиметра, като се простират от палеца до лакътя. Докато класическите ръкавици се носят в бяло или черно, няма недостиг на модерни интерпретации в приглушени шарки, неон и ярки цветове.

Оперните ръкавици се превърнаха в любим аксесоар на звездите, както видяхме и от последната галавечер Art + Film в Лос Анджелис. Имитиращите ръкави оперни ръкавици бяха избрани от известни имена като Салма Хайек и Оливия Уайлд, за да придадат още повече изтънченост и стил към бляскавите им тоалети.

Дълги ръкавици – любимите аксесоари на звездите

Квинта Брансън

Квинта Брансън

Снимка: БГНЕС

Квинта Брансън се превъплъти в истинска Пепеляшка на галавечерта в Ел Ей с фино отразяваща бална рокля без презрамки в забавен и елегантен тюркоазен нюанс. С деликатни оперни ръкавици от черен тюл, актрисата сама създаде стила на шик принцеса тази година.

Джоди Търнър-Смит

Джоди Търнър

Снимка: БГНЕС

Търнър-Смит носеше черна кадифена рокля със златни пайети, наслоени върху полата. Дългите ѝ ръкавици напълно подхождаха на тоалета, направени от същото черно кадифе, заедно с преливащи се златни бижута, висящи по ръцете.

Оливия Уайлд

Оливия Уайлд

Снимка: БГНЕС

Както споменахме по-горе, дългите ръкавици може да бъдат направени от латекс, нагледно показано ни от Оливия Уайлд. Актрисата се заигра с ярките цветове, носейки сребристолилава рокля с пайети, която съчета с черешовочервени латексови ръкавици.

Салма Хайек

Салма Хайек

Снимка: БГНЕС

И за да завърши вечерта, Салма Хайек съчета стил и разкош с прекрасната си рокля, покрита с кристали. Дизайнът с бели презрамки съдържаше няколко цвята – от зелено-розов бюст до коралов шлейф – и включваше подходящ диамантен колан, пристягащ талията. Оперните ръкавици на актрисата бяха направени от същия материал като роклята ѝ, а две диамантени гривни на всяка от китките съвпадаха със останалите сребърни бижута.

Дамски чанти – 5 модела за есента

Дамски чанти – кои са по-нестандартните цветове?

Как да носим оперни ръкавици

1. С официален тоалет

Оперните ръкавици са най-лесни за съчетаване с официално облекло. Ако искате да направите класическата черна рокля малко по-разнообразна, допълнете я с дълги ръкавици. Те могат да бъдат в същия цвят, а контрастът да идва от чантата ви.

2. Нещо зелено

Ръкавиците невинаги трябва да са официални. Вземете чифт, който е достатъчно прозрачен, за да се носи през деня и е в цвят, който се съчетава добре с повечето дрехи в гардероба ви. Зеленото е един от популярните нюанси тази есен, като може да се комбинира както с класически син деним, така и с по-приглушени цветове като кафяво, синьо и черно.

3. Булчински

Оперните ръкавици направиха огромен фурор на булчинската сцена през последната година. Макар че този вид е изцяло бял, той не е ограничен само до сватбите. Опитайте лесна формула с всички ръкавици, които закупите – добавете ги към копринена рокля, плюс чанта, която да придаде малко по-ежедневен стил.

4. Латекс

Колкото и да не ни се вярва, латексът се превърна в основен материал за официални рокли. Наскоро Ким Кардашян се появи с подобен тоалет на червения килим, а Оливия Уайлд го предпочете за направата на своите оперни ръкавици. Той кара дори и най-елементарните тоалети да изглеждат зашеметяващо.

За още новини от света на модата и красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари