IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зимна мода: Как да носим рокли в студеното време

30 ноември 2022 12 30

Ниските температури не трябва да ни отказват от любимите тоалети

Снимка: iStock

Снимка: iStock

За много от нас по-ниските температури вече се появяват в приложенията за времето, карайки ни да започнем да сглобяваме зимния си гардероб. Добрата новина е, че ако не сте готови да промените изцяло визията си, не е нужно да го правите. Студеното време е подходящо да се възползвате от любимите си уютни основни дрехи, като удобни пуловери, жилетки и дори рокли.

Да, точно така – може да носите рокли през зимата, така че не бързайте да ги прибирате дълбоко в задната част на гардероба. Тук не говорим само за пуловерни рокли. Мини, миди, макси, задължителната малка черна рокля – всички те са подходящи и за студеното време. Единственото, което трябва да направите, е да знаете как точно да ги комбинирате, за да победите ниските температури.

Стилистът на знаменитостите Синди Конрой казва, че роклите могат да бъдат страхотно зимно облекло, като самата тя ги носи през цялата година. Що се отнася до това как да носите роклите през зимата, без да изглеждате странно или да измръзнете, Конрой е категорична, че всичко се свежда до правилните аксесоари. Помислете за връхни дрехи, обувки и бижута.

За да ви подготвим по-добре за зимното обличане, ви даваме няколко съвета за това как да носите рокля, дори и през студените дни.

Зимна мода – как да носим рокли в студеното време

1. С нещо отдолу

рокля с

Снимка: Getty Images

Креативният и изпълнителен директор на Ramy Brook Рами Шарп споделя, че ключът към носенето на рокля през зимата е комбинирането ѝ с още дрехи. Казва, че все още може да носите моделите си без ръкави от лятото, просто сложете нещо под тях. Изберете риза или поло. Едно страхотно кожено яке ще ви помогне много през зимата, защото може да го носите като част от облеклото си или, в зависимост от температурата или мястото, на което отивате, може да го съблечете. Същото важи и за красивото топло палто.

2. Връхна дреха

Ако не искате да бъдете прекалено облечени и се страхувате, че в затворени помещения ще ви е твърде топло с рокля и нещо под нея, използвайте връхни дрехи и аксесоари, които напълно ще преобразят визията ви. Мотото на стилиста Мики Фрийман е максимално въздействие с минимални усилия.

За вечерна визия например използвайте обемен шал върху минирокля с дълъг ръкав, която би действала като празно платно за рисуване. Комбинирайте с украсен или метален клъч и допълнете с обувки на висок ток или ботуши, за да придадете незабавен блясък на дори най-обикновената рокля.

3. Внимавайте с обувките

рокля с

Снимка: Getty Images

Ако носите рокля, изработена от тънък материал, стилистите предлагат да я комбинирате с боти до глезена, които са високи около 8-12 сантиметра, стига да ви е комфортно да ходите с тях, разбира се. Тези допълнителни сантиметри ще предпазят глезена и краката ви от проникващия студ и купчините сняг, които мистериозно се прокрадват в ботушите ви всяка зима.

4. Изберете пухена жилетка

Пухените жилетки стават все по-популярни в социалните медии. Те се предлагат в различни дължини и стилове и според Фрийман, създават нестандартна комбинация, когато се съчетават с рокля. Пухените жилетки предоставят едновременно топлотата, която ви е нужна през зимата, но липсата на ръкави позволява да се запази цялостната форма на роклята.

Рокля за Коледа – Дуа Липа с карирано предложение

Рокля за Коледа – Серина Уилямс има нещо за вас

Готова за празниците – Джена Дюан с костюм от кадифе

5. Дълго палто

Да запазиш топлината в тялото през зимата не е малко постижение, след като температурите навън започнат да падат под нулата. Въпреки че пуфовете и късите палта са красиви и стилни, експертите искат да ви напомнят, че зимата по-скоро е времето на дългите и дебели якета, които покриват почти цялото тяло.

Дългите модели ще са още по-необходими, ако носите рокля през зимата. Допълнителната материя действа като блокада, предотвратявайки проникването на зимния студ. Дори ако носите минирокля, палтото обгръща краката ви, така че студът е посрещнат от стабилна стена и бързо се отказва от битката.

За още модни тенденции последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари