IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рокля за Коледа – Дуа Липа с карирано предложение

29 ноември 2022 08 40

Изпълнителката сподели и защо не е взела участие в Световното първенство в Катар

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

След като вече се намираме съвсем близо до началото на декември, съвсем нормално е да започнем да обмисляме какво ще носим на семейните коледни вечери и новогодишните партита с приятели. Ако се затруднявате в избора си, Дуа Липа има красиво предложение за всеки, който не обича да показва тялото си, но в същия момент не иска да изглежда твърде навлечен.

През уикенда изпълнителката, която е родена в Лондон в семейството на родители от косовски и албански произход, сподели щастливата новина, че вече е получила албанско гражданство, връчено ѝ лично от президента на страната Байрам Бегай. Тъй като важният повод попадна точно между Деня на благодарността и Коледа, Дуа реши да покаже един от празничните си тоалети, носейки красива карирана рокля. Но вместо квадратите да са в характерните за това време червен и зелен цвят, изпълнителката промени нещата и избра комбинация от синьо и бордо.

Роклята на Липа включваше дълги ръкави, които се разширяваха около китките и бяха с обемни рамене. Тя завърши визията с бели ботуши с остър връх и подходяща мрежеста чанта с месингова дръжка. Гримът ѝ беше доста по-семпъл в сравнение с обикновеното, като се състоеше от гладко изправена коса, разделена на две равни части, тъмнорозови устни и бляскава кожа.

„Благодаря на президента Байрам и кмета Ерион Велиай за тази чест – получих моето албанско гражданство“, написа щастливата изпълнителка под колекция от снимки от официалната церемония в кметството. Там президентът похвали попзвездата за това, че е популяризирала Албания чрез своята музика. Липа си направи нова паспортна снимка и предостави пръстовите си отпечатъци, след което заяви, че е изпълнена с неописуема радост и любов.

Дуа получи гражданство точно преди 110-ата годишнина от независимостта на Албания от Османската империя. За да отпразнува повода, тя завърши световното си турне Future Nostalgia на площад „Скендербег„ в Тирана.

Говорейки за представление на голямата сцена, Липа категорично отказа да се включи в откриващата церемония на Световното първенство в Катар. Тя заяви, че ще се радва да посети страната, когато законите се променят и всеки един човек има равни права независимо от неговия пол или сексуална ориентация.

Катар от дълго време е критикувана заради твърдото си мнение срещу еднополовите бракове, както и намалените права на жените. Част от футболистите на Световното първенство носеха капитански ленти в цветовете на дъгата, като бяха заплашени със солени глоби. Цели отбори пък закриваха устите си по време на общите снимки преди мачовете, за да изразят недоволството си от липсата на равни права между мъжете и жените в страната.

След като Катар спечели домакинството на Световното първенство, множество медии излязоха с различни доклади относно отношението на държавата към емигрантите и жените. Според Guardian, 6500 мигрантски работници от Индия, Пакистан, Непал, Бангладеш и Шри Ланка са умрели в страната след получаването на зелена светлина за организирането на най-големия футболен форум. Официалните власти обаче отричат тези твърдения, обявявайки ги за напълно подвеждащи, защото не всички смъртни случаи са на хора, които работели по проекти, свързани с първенството.

Дуа Липа обаче не беше единствената звезда, която отказа да се включи в откриващата церемония. Сър Род Стюарт заяви, че са му предложили 1 милион долара, но той отказал, защото така било правилно. Допълни, че иранският национален отбор също не е трябвало да играе, защото страната предоставя военна помощ на Русия във войната с Украйна. Руските национали бяха изключени от всички състезания на ФИФА и УЕФА заради продължаващите сражения.

Фенове бяха ранени по време на концерт на Дуа Липа

Дуа Липа се озова в центъра на любовен триъгълник

Дуа Липа победи студа със стил

Комикът Джо Лисет пък постави ултиматум пред Дейвид Бекъм, който е официалният посланик на Световното първенство. Той заяви, че ще дари 10 000 паунда за благотворителност, ако футболистът прекъсне многомилионната си сделка с Катар. Парите обаче бяха нарязани на парчета, както беше обещал Лисет, тъй като Бекъм не промени позицията си.

За още модни тенденции и новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари