IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дуа Липа с кожено изкушение

12 октомври 2022 15 00

Певицата бе за един уикенд в Амстердам

БГНЕС

БГНЕС

Кой каза, че черните кожени манта са демоде? Певицата Дуа Липа заложи именно на такова за разходката си в Амстердам. И освен с него, ни вдъхнови за пазар и с други интересни парчета от своя аутфит.

Изпълнителката показа, че харесва една от тенденциите за есента – по-широка връхна дреха, комбинирана с овърсайз панталони.

В профилите си в Instagram и Facebook тя сподели снимки от столицата на Нидерландия, където освен да попее пред своята публика, тя е успяла и да види някои забележителности. И именно за своята обиколка е заложила на едни доста нестандартни кожени дрехи.

Кожено изкушение 3 в 1

„Амсти за уикенда“, пише Дуа Липа и на няколко места демонстрира визията си, която някои нарекоха готик. Тя се състои от дълго манто, риза без ръкави и пола-панталон. Всички те са черни и кожени.

И трите парчета от гардероба на певицата са от колекцията на Burberry за пролет 2023 г. Освен страхотния тренч, друго нещо, на което да обърнете внимание, е ризата с широка яка, която е доста изрязана около раменете. Под нея тя е обула панталон, който е с доста широки крачоли и кожени драперии.

Черни кожени ботуши на марката Miu Miu допълват ансамбъла на Дуа Липа за нейната разходка из Амстердам.

Маникюр и обеци с един мотив

Няма как да не обърнем внимание на ноктите на звездата, които също са в черен цвят. Само че са украсени с вериги в яркожълто. Същите има и на ушите на Липа.

Най-вероятно маникюрът на изпълнителката е направен специално за нейното участие, за което е била облечена изцяло в черно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари