IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

По стъпките на мама: Лени Клум позира по бельо

2 декември 2022 08 30

Наскоро тя участва в секси фотосесия заедно с Хайди Клум

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Знаете ли поверието, че в навечерието на Нова година е добре да сте с червено бельо, ако искате през следващите 12 месеца да срещнете любовта? Е, Лени Клум очевидно го е чувала, ако съдим по последните ѝ снимки в социалните мрежи.

18-годишната моделка и дъщеря на Хайди Клум сподели в Instagram кадър от банята си, на който носи червен дантелен сутиен от коледната колекция на марката Intimissimi. Седейки върху плота пред огледалото, Лени насърчава младите дами не само да бъдат още по-секси тази година, но и да не забравят да измият зъбите си преди лягане. Сутиенът ѝ е допълнен от бельо с няколко връзки, които се простират чак до коремната област.

„Вечерна рутина с новото коледно бельо на Intimissimi“, написа Лени под снимката, напомняйки на последователите си, че всички празнични артикули на марката вече могат да се закупят както от физически, така и от онлайн магазини.

Въпреки че този път беше сама, Клум наскоро отпразнува поредното си професионално партньорство, правейки специална фотосесия с известната си майка. Тя и Хайди се опитаха да вдъхнат още повече увереност на жените и да покажат силата, която едно красиво бельо може да ти осигури. Тогава двете дами позираха в еднакви черни и бели дантелени комплекти, приковавайки вниманието на всичките си последователи.

Наскоро Лени говори пред списание People за момента, в който е започнала да мисли за моделството като бъдеща кариера. „Бях спряна в един магазин за дрехи, когато бях още на 12 и ме попитаха дали искам да съм модел на дрехите“, разкрива тя, допълвайки че въпросният магазин ѝ е бил любим по това време.

Докато вълнението на момичето е било огромно, не можем да кажем същото за мнението на Хайди. Когато Лени я помолила да приеме офертата, известната ѝ майка категорично отказала. „Бях много тъжна, но в крайна сметка разбрах, че е била права. Но това беше моментът, в който исках да стана модел“, спомня си тя.

Въпреки че има известни родители зад гърба си – баща ѝ е носителят на четири награди „Грами“ Сийл – Лени е чувствала повече напрежение, отколкото лекота, когато е започвала кариерата си. Тя е знаела, че трябва да даде всичко от себе си, за да докаже, че успехите ѝ се дължат изцяло на нея, а не на фамилията ѝ. Признава, че е получила помощ в началото и е благодарна за това, но в момента прави всичко сама и се изкачва към върха напълно сама.

„Сега работя самостоятелно, пътувам самостоятелно, ходя на училище. Просто с майка ми имаме любов към едно и също нещо“, казва още Лени.

Съветите на Хайди за модата обаче не са единственото нещо, което младата Клум взима назаем – бижутата ѝ по някакъв начин също се озовават в дъщеря ѝ. „Честно да си кажа, дрехите ѝ не ги пипам толкова често, защото не сме един размер. Тя е толкова по-висока от мен. Но пък ѝ взимам бижутата, защото това ми става, независимо от всичко“, признава Лени.

Дъщерята на Хайди Клум показа колко е близка с доведения си баща

Ин и Ян: Хайди Клум и дъщеря ѝ Лени на червения килим

Абитуриентски балове 2022 – Лени Клум избра рокля от гардероба на мама

В момента младата дама учи за интериорен дизайнер в Ню Йорк, но все още поддържа тясна връзка с известната си майка. 18-годишната Клум разбира, че на Хайди ѝ е трудно да пусне детето си само в света, но признава, че в момента се чувства чудесно и живее живота си напълно самостоятелно, което още повече я радва.

За още тенденции и новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари