IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Парти рокли – 5 модела с перли

9 декември 2022 16 30

Те са идеални за празниците през декември

IStockphoto

IStockphoto

Парти сезонът е тук! Още от Никулден настроението на повечето от нас е приповдигнато. Преди събиранията със семейството за празниците, всеки има коледен купон, за който трябва да избере подходящи дрехи, обувки и аксесоари.

Въпреки напрежението в края на декември, независимо от крайните срокове, някои жени ще отделят време, за да се разходят из магазините. И освен подаръци за любимите хора, да намерят подходящи парти рокли.

Предвид това, че някои не са били на традиционни партита заради пандемията и социалната изолация толкова много време, този сезон всичко ще е различно. Ето защо за него трябват няколко нови парчета в гардероба. Преправянето на старите с малко средства също върши работа. Така например една малка черна рокля, комбинирана с перли, може да се превърне в тоалета, с който ще бъдете неотразима на коледното парти или Нова година.

Парти рокли с перли – защо не?!

Миналата зима аксесоарите като скрънчита, диадеми и ластици, декорирани с перли, бяха истински хит. Те можеха да се комбинират с тънки кашмирени блузки, пуловери, дънки и рокли, декорирани с белите топченца. Именно тях ще видим съвсем скоро, защото определено не можем да ги забравим толкова лесно.

Перлите са перфектната украса за празнични тоалети. За разлика от пайетите, те не са толкова бляскави, но същевременно придават елегантност и по-различно излъчване на всяка визия.

Когато говорим за парти рокля с перли, се сещаме както за такива, зашити по цялото протежение на дрехата, така и топчета по яките, бюста или пък под формата на висулки с различна дължина, които да раздрусате, докато танцувате.

Ето няколко модела с перли, които да разгледате:

1. Малка черна рокля

Както вече казахме, не е нужно да купувате скъпи тоалети. Може да извадите старата си черна рокля и да я украсите, като пришиете малко топчета с дупки – имитация на перли. Те може да са разположени около ръкави, по деколтето или да оформят някаква фигура като сърце, звезда или цвете.

2. Фино плетиво

Винтидж моделите от фино плетиво също са актуални за парти сезона. Изберете рокля, която е с плисирана долна част. Перлите – по-ситни или по-едри, може да са по нея или пък в горната част.

3. Перли и тюл

Рокли от тюл също са идеалното попадение за коледните партита. По тях може да има нежни перлички.

Beauty вдъхновение: Колиетата с перли се завръщат

Зелената рокля на Кейт Мидълтън се превърна в меме

Диадеми с перли – отново на мода

4. Лавандула

Кой каза, че трябва да облечете само черна рокля с бели перли? Може да заложите на един изключително женствен цвят – лавандулата.

Потърсете рокля във въпросния тон, която е с лилави перли. Ако е сбуфан ръкави, още по-добре, защото те са друг тренд за зимата.

5. Перли върху гол гръб

Ако сте канени на по-специален повод – коктейл, рожден ден или парти, за което ви трябва официален тоалет, може да изберете дълга рокля. Ако не се притеснявате от фигурата си, потърсете такава с изрязан гръб. Именно там може да има перли като висулки.

Имате ли стара рокля с изрязана задна част, ако сте по-сръчни и разполагате с перли, може да си я декорирате сами.

За още новини от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

... ( преди 1 година )