IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Златната Жизел Бюндхен с първа изява след развода

15 декември 2022 15 00

Супермоделът се появи на специална вечеря в Сао Паоло

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Жизел Бюндхен блести от злато, въпреки скорошния си развод с Том Брейди.

Супермоделът беше сред специалните гости на вечеря по случай 60 години от създаването на бижутерийната марка Vivara. Събитието се проведе в началото на седмицата в Сао Паоло, а 42-годишната Бюндхен доказа за пореден път, че времето ѝ далеч от модните подиуми по никакъв начин не е повлияло на чувството и вкуса ѝ за стил.

Като истинска богиня тя носеше дълга блестяща златна рокля с кръстосано бюстие. Тоалетът се отличаваше с няколко изрязани участъка около корема и гърдите, а презрамките бяха по-дебели от обикновено. Те служеха за по-стабилна основа на деколтето, което чудесно прилепваше към горната част на тялото на Бюндхен. Долната част на роклята беше оформена в права пола, покриваща изцяло краката и обувките на моделката.

Носейки косата си на висока опашка, Жизел завърши визията със златни аксесоари, включително красиво колие, обеци, гривна, обувки на ток и клъч. Тя сподели няколко видеа в своите истории в Instagram по път за събитието, както и кадри от залата. През годините Бюндхен многократно си е сътрудничила с Vivara, което ѝ спечели място сред гостите на юбилейната вечеря.

Публичната поява идва само шест седмици, след като разводът между Жизел и Том Брейди беше финализиран, слагайки край на 13-годишен брак. Според правен документ от три страници, цитиран от People, петицията за разтрогване на брака е подадена и финализирана на 28 октомври в окръг Глейдс, Флорида. Документите официално обявяват връзката между съпрузите за прекратена и безвъзвратно развалена.

Куотърбекът на Tampa Bay и супермоделът сключиха брачно споразумение три дни по-рано, което включва план за родителство. Подробностите около попечителството обаче няма да бъдат публично споделени, за да може да се защити поверителността и личното пространство на децата. Освен това и двете страни не подават никакви искания за финансова издръжка.

Според източници, двете деца на двойката – 10-годишната Вивиан и 13-годишният Бенджамин – ще имат пълната свобода да избират кога и при кого от родителите си искат да останат. „Могат да виждат когото родител поискат, когато си поискат. Имат график, но нито Жизел, нито Том ще попречат на децата да отидат и да видят другия. Това не е в характера на нито един от тях“, казва близък до двойката. По думите му, Вивиан и Бенджамин няма да бъдат използвани като пионки, а ще бъдат обичани и ценени от двамата родители.

Въпреки раздялата, Том и Жизел продължават да поддържат добри отношения и се подкрепят в социалните мрежи. Наскоро дъщеря им отбеляза 10-ия си рожден ден, като Бюндхен я заведе в увеселителен парк заедно с още няколко деца. От своя страна, Брейди поздрави момиченцето си в социалните мрежи, а бившата му съпруга беше една от първите, които сложиха сърце под публикацията.

„Моят приоритет винаги са били и продължават да бъдат децата, които обичам с цялото си сърце. Ще продължим да се грижим за тях заедно, за да им дадем любовта, грижата и вниманието, което заслужават“, категорична бе Жизел след развода.

Всичко свърши: Том Брейди и Жизел Бюндхен се разведоха след 13 години брак

Жизел Бюндхен: Отказах се от кариерата в името на децата си

Жизел Бюндхен за най-травмиращото си дефиле

Том също излезе с официално съобщение за раздялата, казвайки че децата ще останат в центъра на света му и заедно с Бюндхен ще работят, за да осигурят любовта и вниманието, което те заслужават.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари