IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кралска мода: Кралица Летисия с урок по монохроматичен стил

22 декември 2022 14 30

Представителката на Испания с два прекрасни тоалета

Снимки: БГНЕС/Getty

Снимки: БГНЕС/Getty

Членовете на кралското семейство, независимо дали са британски или испански, обичат да се обличат едноцветно от глава до пети. И докато Кейт Мидълтън предпочита палта, испанската кралица Летисия пренася монохроматичния си външен вид във всички свои любими силуети. Тази седмица тя доказа, че се придържа към кралските си задължения, въпреки че Коледа е точно зад ъгъла и останалият свят вече е започнал да празнува.

Във вторник, 20 декември, кралицата се появи на 15-ата годишнина на фондацията Microfinanzas BBVA, проведена в Мадрид. За събитието тя облече елегантна и прилепнала по тялото пуловерна рокля с висока яка на Massimo Dutti. Тоалетът в бордо се отличаваше с дълъг ръкав и черен колан на талията, а дължината му стигаше до малко под коляното. Летисия допълни визията с токчета в бордо цвят, а косата ѝ бе свободно пусната върху раменете.

кралица Летисия

Снимка: Getty Images

Според Daily Express, кралицата не е получила външния вид наготово, а е вкарала и свой почерк. Модните критици казват, че черният кожен колан, поставен върху талията на Летисия, всъщност не е част от оригиналния модел на роклята. Също така вариантът на Massimo Dutti е с гол гръб, а този на кралицата е изцяло затворен.

Ден по-късно Летисия отново преподаваше мода и отново беше в монохроматичен стил. Този път тя заложи на по-светъл цвят, включвайки се в популярна тенденция, зародила се през тази година.

За посещението си на детска болница в Мадрид кралската особа бе облечена в едноцветен розов тоалет, присъединявайки се към всички последователи и почитатели на т. нар. мода Barbiecore. Тя се заражда от възобновения интерес към куклата Барби и всичко, което тя носи през годините. Основният цвят е розово, но може да облечете и други негови нюанси.

кралица Летисия

Снимка: БГНЕС

Ансамбълът на Летисия несъмнено озари мрачния ден в Испания, като целта на посещението в болницата беше да се научи за нов театрален проект, който има за цел да даде глас на младите хора, които се лекуват там. Кралицата пристигна в центъра с президента на Мадридската общност Изабел Диас Аюсо и министъра на образованието и професионалното обучение Пилар Алергия.

Кралска мода: Летният стил на Летисия и дъщерите ѝ

Кралска мода: Кралица Летисия следва популярна тенденция

Две стилни дами, една и съща рокля: Кралица Летисия и професор Инмакулада

За посещението си кралицата носеше яркорозово облекло, което включваше дълго палто, блуза и вталени панталони, които стигаха точно до глезените. Въпреки по-студеното време, Летисия избра отворени черни токчета, които си пасваха чудесно с тънкия черен колан. Всичко това подхождаше идеално на лъскавите черни копчета на палтото ѝ.

кралица Летисия

Снимка: БГНЕС

Кралицата изглеждаше в добро настроение, докато разговаряше с Диас Аюсо, след което двете позираха пред камерите, докато наближаваха медицинския център. Двете дами, заедно с министър Алегрия и управляващият директор на болницата Сезар Адолфо Гомес, изглеждаха спокойни, докато се усмихват пред фотографите.

За още тенденции от света на модата ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

КоментариКоментари

House M.D. ( преди 1 година )
Правилният израз е "Стил "Херкулес".
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар