IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Робърт Патинсън изглежда шик в пола от туид на ревюто на Dior

23 януари 2023 16 30

Актьорът се появи в пълния си блясък на Седмицата на модата в Париж

Getty Images

Getty Images

В петък, 20 януари, Робърт Патинсън беше един от акцентите на шоуто на Dior Homme есен/зима 2023-2024 по време на Седмицата на модата в Париж. Актьорът от „Здрач“ и „Батман“ изглеждаше много шик, облечен в кафяви и сиви цветове. Нагоре той носеше пухкаво яке с цип и поло от полар, а отдолу беше обул плисирана тъмносиня пола от туид, която разкриваше високите му до коляното черни ботуши.

Косата на актьора изглеждаше почти мокра, с меки къдрици, падащи над челото му. Патинсън работи с Dior почти десет години и е посланик на ароматите на модния бранд. Освен това той лансира и марката Dior Homme Sport.

Патинсън е в развлекателната индустрия от десетилетия и е говорил открито за това, че има много ограничителен стандарт за мъжките тела в неговата област. Той каза в интервю пред списание ES Magazine, публикувано ден преди шоуто на Dior, че тази идея за релефната мъжка физика е обезпокоителна тенденция, казвайки: „Това е лудост. Дори ако просто следите приема си на калории, това е изключително пристрастяващо. И не осъзнаваш колко е коварно, докато не стане твърде късно“.

Според Патинсън е особено обезпокоително как тази тенденция влияе върху възприятието на младите момчета за телата им и отношението им към спорта и храненето. Актьорът обаче твърди, че се чувства комфортно със собствения си образ и физика, като все пак призна, че и на него му се налага да пази диети от време на време: „Веднъж не ядох нищо друго освен картофи в продължение на две седмици като детоксикация. Само варени картофи с хималайска розова сол. Явно е прочистване... А друг път се опитах да спазвам диета, при която през цялото време просто ядях колбаси и сирене, но не бях разбрал, че не трябва да пия бира и напълно провалих целта си“.

Сред другите популярни мъже, които уважиха ревюто на Dior, бяха Дейвид Бекъм и най-малкия му син Круз, които изглеждаха шик в сивите си костюми на марката.

Британският актьор Еди Редмейн пък изглеждаше елегантен както винаги в класическия си сив костюм и гладко избръснато лице. Джей-Хоуп от корейската поп група BTS пък беше заложил на по-смел поглед към Dior. Той носеше футуристични ботуши и потури, които приличаха на нещо като полупанталони, полукилт.

А актьорът Адам ДиМарко, който нашумя с участието си във втория сезон на хитовия сериал „Белия лотос“, беше заложил на визия в пепел от рози – панталон и пухкаво яке, съчетани с бели, футуристични маратонки, отново всичко дело на френския моден бранд.

За още новини от света на модата, звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари