IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зимни аксесоари – огромни шалове за идването на снега

25 януари 2023 16 30

Ето няколко актуални модела

IStockphoto

IStockphoto

Зимни аксесоари може да не ни трябваха често досега, но с обещанието на синоптиците за сняг, е време да извадим наличните. Освен пухкавите и топли шапки, както и ръкавици, няма как да минем без шал. Със сигурност в гардероба пазите няколко любими, но няма лошо да си купите и един нов – по една позната тенденция.

Независимо дали ще бъдете на почивка със семейството в планината или в градски условия, онова, което ще ви гарантира, че ще имате топлина около врата, е един по-широк шал.

Да, шалът в среден размер, който може да се връзва по най-различни начини, също ще се носи. Но онова, на което да заложите за по-ниските температури е огромен модел, с който да се загърнете. Някои приличат на одеялото, с което заспивате на дивана.

На пазара се предлагат страхотни овърсайз шалове от кашмир. Още от зима 2022 тези с повече шарки са най-търсени. Някои сякаш са платно на картина. Но има и други, по-изчистени или карирани варианти с монохромни цветове, които също заслужават вашето внимание.

Зимни аксесоари – ето няколко огромни шала, които да изпробвате:

1. Кариран

С този оранжев цвят не ви ли прилича на родопско одеяло? Ако искате нещо, което да покрива не само врата, но и гърба ви, може да заложите на по-дебел квадратен шал с кариран принт.

2. Розов с ресни

Този шал е от по-фино плетиво в розов цвят. Отличава се с дълги и къдрави ресни. Благодарение на формата му може да се носи по най-различни начини. Например като покрие главата и краищата му се преметнат през рамената.

Шал тип одеяло: Как да го носите със стил?

Пухкава шапка – любим зимен аксесоар на звездите

Шал тип одеяло – отново на мода през зимата

3. Шал в стил ванилено момиче

Както стана ясно, в момента стилът, при който носим повече дрехи в бяло, бежово или кремаво, е доста популярен. Ако навън е по-топло и вие решите да се облечете така, върху своето поло може да наметнете монохромен шал.

За още новини от света на модата и красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари