IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Неувяхващата красота на Паулина Порижкова – на корицата на Vogue

2 февруари 2023 16 30

Моделът показва как трябва да изглежда една нормална 50+ годишна жена

Getty

Getty

Паулина Порижкова показва как трябва да изглеждат жените в своите 50+ години, без да се чувстват неудобно от това. Известният модел застава по бельо на корицата на скандинавското издание на Vogue, за да покаже своята неувяхваща красота – с всички несъвършенства, от които не се срамува.

„Чувствам се сякаш представлявам жени на 50 и няколко години, които изглеждат на тяхната възраст. И дълбоко чувствам, че имаме нужда от повече показване“, обяснява тя пред модната библия, за чийто февруарско-мартенски брой засне специална фотосесия.

Порижкова е облечена с розова дантелена рокля с перли и слипове с висока талия за корицата на популярното издание, пред което разкрива как на 57 не се срамува от белите си коси и всяка една бръчица по тялото.

Снимките са на фотографа Арсений Джабиев, който я улавя полугола на винтидж стол с флорални мотиви, подпряна на една ръка.

Паулина носи черни прозрачни ръкавици, под едната от които се вижда скъп марков часовник. Косата ѝ е прибрана назад, като само няколко кичура падат небрежно над лицето ѝ.

За модела красотата няма възрастови граници

За последователите на Порижкова е обичайно да виждат нейни снимки без дрехи или по сексапилно бельо. Със своята фотосесия тя за пореден път доказва, че смята възрастта просто за число и въпреки че няма корекции по тялото си, няма задръжки да застане пред камера и покаже как се остарява с финес.

„Справяйки се със сложното преживяване на остаряването в модната индустрия, преодоляването на мъката, която разкъсва червата, и навигирането в срещите на средна възраст, Паулина открива, че – с напредване на възрастта – тя е само по-интелигентна, по-търпелива, по-интроспективна. Това е Паулина в разцвета на силите си“, пишат от списанието за шведско-чешкия супермодел.

През април блондинката, която не крие среброто в косите си, ще има рожден ден. „Скоро ще навърша 58 години и не мога да оценя повече тялото си“, обяснява тя.

Моделът сменя няколко визии за фотосесията и освен по бельо, е заснета в близък план, как сякаш крещи, носейки ефирна блузка на Miu Miu. Виждаме я и изцяло облечена в червено – с клин, мрежест потник и блейзър без ръкави от дебела материя.

Голата Паулина Порижкова се бори срещу обективизацията на жените

Паулина Порижкова посрещна новата година топлес

Паулина Порижкова: Имам бръчки и това не ме прави грозна

Порижкова разкри как поддържа форма

„Тя е икона. Тя е супермодел (бивш, ако питате нея, настоящ, ако питате нас)“, пишат още от модната библия за звездата, като добавят че тя има още какво да разкрие пред аудиторията им.

Красавицата обяснява, че за да изглежда и да се чувства по най-добрия начин, трябва първо себеуважение и много пот на челото.

„Изисква се много работа, особено с изпъкналите бедра. Сега вдигам тежести… и съм на 16/8 фастинг от няколко години“, посочва тя.

Поддържането на форма отнема много повече време и усилия, но ми позволява да живея напълно в тази черупка, която ми беше дадена при раждането, нещо, което приемах за даденост през по-голямата част от живота си. Но вече не!“, продължава Паулина.

Близо седмица Порижкова събира слънчев загар, отдавайки се на почивка със своя приятелка. От своята ваканция тя показа снимки и видеа, в които я виждаме по бански, без никакви филтри и грим.

За още новини от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари