IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Салма Хайек и дъщеря ѝ Валентина приковаха погледите с допълващи се тоалети

13 март 2023 12 30

Двете дами донесоха червения цвят на Оскарите

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Тазгодишният килим на наградите „Оскар“ може и да беше в цвят шампанско, но това не означаваше, че червеното не присъства на церемонията.

Салма Хайек и дъщеря ѝ Валентина Пино приковаха погледите преди голямата нощ на Холивуд, носейки допълващи се тоалети. Актрисата избра дълга червена рокля с пайети и халтер деколте, а 15-годишното момиче заложи на червена рокля без презрамки с тюлена пола.

Салма Хайек,

Снимка: БГНЕС

Това е поредната изява на майка и дъщеря през последния месец. Хайек взе Валентина със себе си и по време на Седмицата на модата в Милано, където с тях бяха още Франсоа-Анри Пино и 22-годишната му дъщеря Матилд. Валентина отсъстваше от Седмицата на модата в Париж, като семейство Пино бе представено от останалите трима членове.

През септември миналата година Салма сподели видеа и снимки, с които отбеляза 15-ия рожден ден на дъщеря си. Описанието бе на испански и гласеше: „Валентина, ти си моето всичко. Благодаря, че осветяваш нашите животи със силата на своя невероятен дух. Привилегия е да бъда твоя майка. Обичам те с цялото си сърце“.

На първата снимка се вижда малката спяща Валентина, а следващата показва как момиченцето сладко си похапва торта, а върху лицето ѝ е нарисувана дъга. Включените видеа очевидно са от по-скорошните години на Валентина, показвайки я на парти със свои връстници. Блейк Лайвли, която работи с Хайек по филма Savages от 2012 година, разкри в коментарите, че всъщност тя е фотографът на втората снимка.

През май миналата година майка и дъщеря позираха за заснемането на впечатляваща фотосесия за мексиканския Vogue. В споделените кадри от Хайек в социалните мрежи се вижда поразителната ѝ прилика с Валентина. Актрисата благодари за възможността да сподели фотосесията с дъщеря си, наричайки всичко това „ранен подарък за деня на майката“.

Салма Хайек сподели зашеметяващи снимки с дъщеря си Валентина

Салма Хайек и 14-годишната ѝ дъщеря Валентина – стилното дуо на червения килим

Няма драма: Салма Хайек прие незаконния син на мъжа си

Двете дами се появяват заедно и в епизод от предаването на Елън Дедженеръс, където говориха за общата си поява на червения килим за премиерата на „Вечните“ в Лос Анджелис. Хайек си спомни, че води дъщеря си на подобно събитие през 2011 година, когато тя е много малка, за премиерата на „Котаракът в чизми“.

Салма се пошегува, че се притеснявала да вземе Валентина със себе си, защото не искала да чуе поредната критика за играта си. „Гледала е филми, за които после ми казва, че са били ужасни и не знае къде ми е бил умът, когато съм приемала ролята. Бях уплашена, но все пак тя хареса този филм“, казва Хайек.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари