IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Арън Тейлър-Джонсън – подаръкът за феновете от Calvin Klein

8 юни 2023 16 30

Актьорът с огромен талант в киното и модата определено привлече вниманието ни

Снимка: Мерт Алас и Маркъс Пигот за Calvin Klein

Снимка. Мерт Алас и Маркъс Пигот за Calvin Klein

В свят, в който почти всичко, което виждаме в интернет е обработено с филтри, кампанията на Calvin Klein е глътка свеж въздух. Тук няма да видите подобрения, филтри или дори цветове. Всичко е естествено красиво, черно-бяло и сътворено от таланта на дуото Мерт и Алас. А когато пред обектива застане Арън Тейлър-Джонсън, нещата стават още по-красиви и привлекателни.

32-годишният актьор се развиваше извън радара на популярното кино през по-голямата част от кариерата си. Въпреки това, киноманите знаят името му много преди то да се появи до това на Брад Пит в „Убийствен влак“ през 2022 година. Лично аз следя кариерата на Тейлър-Джонсън не само заради таланта му, но и заради привлекателния му външен вид, онази харизма на лошо момче, която не виждаме вече толкова често. Именно и заради това нямаше как да изпусна новата кампания на Calvin Klein, в която сексапилният актьор позира само по бельо и показва невероятната си физика.

Точно като самия Тейлър-Джонсън, снимките на Мерт и Алас излъчват автентичност и винтидж атмосфера, каквито отдавна липсват в модата. Макар това да е дебют за актьора като лице на Calvin Klein, той определено знае какво прави и как да се държи пред камерата. На една от снимките показва акробатичните си умения, застанал на колене, на друга стои като истински Аполон с коремните си плочки на показ, а кадрите по бельо те остават безмълвен, макар че имаш толкова много неща, които ти се въртят в главата.

За Тейлър-Джонсън може да се каже, че е един от най-добрите избори за лице на Calvin Klein и новата им кампания Calvins or nothing. Завръщайки се назад към класически модели, марката успява да съчетае носталгията към миналото с днешните тенденции, създавайки една неповторима колекция, която ще устои на времето и модните промени. Самият Тейлър-Джонсън пък е свикнал да влиза в ролята на мъже от различни векове – бил е младият Джон Ленън в Nowhere Boy, носейки ретро тоалети от 50-те, бил е руски социалист в „Ана Каренина“, а съвсем наскоро беше и смъртоносен наемен убиец, играейки рамо до рамо с Брад Пит в „Убийствен влак“.

От всички тези роли обаче актьорът признава, че най-много е харесал тоалетите на Джон Ленън от 50-те, като и до днес няма роля, която да му предоставя по-добър гардероб. Именно затова Тейлър-Джонсън се вписва идеално в концепцията за устойчива и винтидж мода, която Calvin Klein предлагат на своите почитатели от десетилетия наред.

Арън Тейлър

Снимка. Мерт Алас и Маркъс Пигот за Calvin Klein

Дънките, които Арън така уверено носи, са вдъхновени от 90-те години, но в същото време са освежени с нови десени и силуети, които ги нареждат сред най-красивите модели за годината. Комбинирани с класическата бяла тениска, те доказват, че понякога не ни трябва нещо ново, за да се чувстваме модерни. Просто имаме нужда от дрехи, които устояват на времето, а Calvin Klein определено знаят как да създават такива.

Разбира се, в типичен за марката стил, Тейлър-Джонсън внася необходимия сексапил в домовете ни, носейки емблематичните боксерки Calvin Klein 1996 в бял цвят и черен кант, върху който е изписано името на марката. Актьорът е застанал като истински бог, демонстрирайки невероятна физика и красива татуировка точно над сърцето.

„Чувствам се много поласкан, че бях поканен да бъда част от кампания за мъжко бельо на Calvin Klein. Чувствах се изключително спокойно в ръцете на Мерт Алас и Маркъс Пигот, които смятам за еднакво невероятни фотографи“, казва той за звездното дуо зад камерата.

Арън Тейлър

Снимка. Мерт Алас и Маркъс Пигот за Calvin Klein

Въпреки че е човек, който признава, че носи само бельото на CK, Тейлър-Джонсън все пак е почувствал леко притеснение да застане пред обектива почти без дрехи. Той обаче намира начин да превърне уязвимостта в увереност и се справя повече от чудесно с ролята си на модел.

О, увереност, твоето име е FKA Twigs

А увереността се корени в замисъла на Calvin Klein и фотосесиите на новите им лица за тази година. Освен Арън, тук ще видите още Кендъл Дженър, Майкъл Б. Джордан, FKA Twigs и Джени от BLACKPINK. Всички те доказват, че себелюбието е най-важното качество, което човек трябва да притежава, и е първата стъпка към самоувереността и съставянето на собствен стил.

Арън Тейлър

Снимка. Мерт Алас и Маркъс Пигот за Calvin Klein

Тейлър-Джонсън описва стила си като класически и казва, че най-често може да бъде видян с дънки, бяла тениска и ботуши. Нещо универсално, нещо удобно, нещо, което е надеждно непроменливо. Точно като Calvin Klein.

Моделите на Calvin Klein за сезон пролет 2023 са налични в магазините на марката в Serdika Center и Paradise Center.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари