IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бански 2023 – Хейли Бийбър с неоново предложение

8 юни 2023 14 30

Комбинирано с ярък жълт маникюр

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Както всички нас, Хейли Бийбър е готова за лятото. Но вместо просто да чака по-топлите дни, тя се опитва да ги предизвика, обличайки новия си бански и публикувайки редица снимки с него.

Съпругата на Джъстин Бийбър очевидно няма търпение за безгрижните плажни дни и се опитва да си създаде прекрасни емоции още преди официалните почивки и ваканции. За нейно щастие, не трябва да си заявява предварително отпуск, а просто да си опакова багажа и да замине за желаната дестинация. Докато в останалия свят все още се усеща лека прохлада, необичайна за юни, то при Хейли нещата са много по-различни и тя не се нуждае от нищо друго, освен от банския си.

Говорейки за бански, моделката ни дава страхотно предложение, ако искаме да си купим нов. Следвайки тенденциите за по-ярки цветове през лятото, Хейли залага на неонов комплект от две части, състоящ се от триъгълно горнище и изрязани бикини. Тя позира върху дъска за падълборд във водата, готова да се впусне в следващото си спортно приключение. Банският беше комбиниран с оранжева шапка с широка периферия, защитаваща лицето и скалпа на Хейли от яркото слънце.

Вкарвайки още повече цвят във визията си, моделката допълни ярката гама с жълт маникюр, който е изключително популярен през лятото. Цветът се свързва със слънцето и има водещо място сред тенденциите за плажа. Множество колиета и сияеща кожа бяха завършващите щрихи към цялостния вид, а Хейли не пропусна възможността да промотира и продукт от личната си козметична марка Rhode.

На други снимки виждаме, че звездата има още няколко ярки бански модела в арсенала си, показвайки оранжев комплект от две части. Този път кадърът е заснет в гръб, но се вижда, че Хейли носи тоалет с омбре ефект, състоящ се от горнище с халтер деколте и бикини с висока талия. Моделката е разперила щастливо ръце, наслаждавайки се на последните слънчеви лъчи от деня, а косата ѝ се вее свободно на океанския бриз. Тя допълни визията с малки кръгли обеци.

Г-жа Бийбър определено не е новак в плажната мода, особено когато говорим за ярки цветове. Миналата година тя показа широката си гама от бански по време на почивките със съпруга си Джъстин Бийбър. Двамата заминаха на Бахамите, където Хейли облече комплект от две части в кобалтовосиньо, като успя да изпълни две задачи с една публикация. Тя хем създаде нова тенденция за лятото, хем (не)съзнателно промотира козметичната си колекция, представяйки изящна кожа, дори и под яркото слънце.

Прически пролет 2023 – Хейли Бийбър заложи на панделки

Стилни в офиса – Хейли Бийбър с корсетно предложение

Трикове за подпухнали очи – Хейли Бийбър споделя своите три решения

На друга снимка се вижда как моделката си нанася балсам, носейки жълт бански с флорален принт, а третата предоставя близък поглед върху пресния ѝ тен. В описанието тя заяви, че свежата блестяща кожа е най-подходяща за лятото, като за нея ви трябва само и единствено правилна хидратация.

Що се отнася до целите бански, Хейли има предложение и в тази област. Тя облече модел в бял цвят с високи изрезки и дълбок гръб, докато позира до знак „Гмуркането забранено“ с червена чаша в ръка. Банският беше допълнен от шапка с козирка, обърната назад, високи бели маратонки и бели чорапи.

За още новини от света на модата – последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари